Als gebruiker kunt u geen rechten ontlenen aan de informatie op deze website of aan de informatie op de websites waarnaar wordt gelinkt. De redactie behoudt zich het recht voor om de inhoud van deze website op elk gewenst moment naar eigen inzicht te wijzigen.

Auteurs zijn zelf verantwoordelijk voor de inhoud en de auteursrechtelijke aspecten van hun gedicht, proza of column. Plaatsing van een ingezonden gedicht, proza of column impliceert niet automatisch dat de ideeën, suggesties of meningen die door auteurs worden verkondigd, door de redactie worden onderschreven.

De redactie behoudt zich het recht voor naar eigen goedvinden gedichten, proza of columns niet te accepteren of na plaatsing alsnog te verwijderen. Bovendien behoudt de redactie zich naar eigen goedvinden het recht voor om iedereen te allen tijde toegang tot deze website te weigeren.

De redactie sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van Liefdesgedicht.nl.

Jeugdigen jonger dan 18 jaar dienen te allen tijde hun ouders of wettelijke vertegenwoordiger te raadplegen over het passief en/of actief gebruik van deze site. 


Liefdesgedicht.nl partner: InterDuo Relatiebemiddeling

InterDuo Relatiebemiddeling

Relatiebureau InterDuo relatiebemiddeling is het meest toonaangevende relatiebureau voor Nederlandse en Belgische HBO’ers en academici. InterDuo is erkend door de BER: Branchevereniging Erkende Relatiebureaus.

Liefdesgedicht.nl partner: Books for Singles

Books for Singles

Books for Singles verkoopt geen liefde, geluk of romantiek. Wel is het de gespecialiseerde online bookseller voor boeken over: singles, liefde, relaties, dating en persoonlijke groei. Books for Singles is een initiatief van het erkende relatiebureau InterDuo.


Liefdesgedicht.nl partner: Bol.com

Bol.com

Bol.com, de winkel van ons allemaal. Kies uit >10 miljoen artikelen. Snel en vanaf 20,- gratis verzonden!

Maak uw keuze

Partners

Gedicht-categori�n

Extra