Registreren

Lijkt het je leuk om eigen gedichten in te sturen en een Persoonlijke profielpagina te beheren op Liefdesgedicht.nl ? Registreer dan even. Het is geheel gratis. Vul je naam/pseudoniem plus e-mailadres (wordt niet in de website vertoond) in en druk op de knop ’Registreren’.

Vervolgens ontvang je een registratie e-mail. Via deze e-mail krijg je een persoonlijke gebruikersnaam en een wachtwoord. Hiermee kun je voortaan gemakkelijk en veilig inloggen bij Liefdesgedicht.nl.

Registreren heeft vele voordelen. Als lid kun je gedichten insturen waarop door de bezoekers van Liefdesgedicht.nl gestemd kan worden, zodat je automatisch meedoet met diverse verkiezingen en leuke prijzen kunt winnen. Tevens kun je ’Liefdespost’ versturen en ontvangen van andere leden en een Persoonlijke profielpagina beheren. Lid worden van Liefdesgedicht.nl is geheel kosteloos.

Je ziet, er zijn genoeg redenen om lid te worden van Liefdesgedicht.nl . Wij zien je gedichten graag tegemoet! Bovendien komen er binnenkort nog vele extra’s voor leden!


Liefdesgedicht.nl partner: InterDuo Relatiebemiddeling

InterDuo Relatiebemiddeling

Relatiebureau InterDuo relatiebemiddeling is het meest toonaangevende relatiebureau voor Nederlandse en Belgische HBOers en academici. InterDuo is erkend door de BER: Branchevereniging Erkende Relatiebureaus.

Liefdesgedicht.nl partner: Books for Singles

Books for Singles

Books for Singles verkoopt geen liefde, geluk of romantiek. Wel is het de gespecialiseerde online bookseller voor boeken over: singles, liefde, relaties, dating en persoonlijke groei. Books for Singles is een initiatief van het erkende relatiebureau InterDuo.


Liefdesgedicht.nl partner: Bol.com

Bol.com

Bol.com, de winkel van ons allemaal. Kies uit >10 miljoen artikelen. Snel en vanaf 20,- gratis verzonden!

Maak uw keuze

Partners

Gedicht-categori�n

Extra