Books for Singles

..Er was eens een jonge vrouw die droomde dat zij een prinses was. Ze ging een winkel binnen en achter de toonbank stond een vriendelijke oude man. Zij vroeg hem, 'wat verkoopt u hier?' 'Alles wat u maar wilt', antwoordde hij. De prinses was verbaasd en dacht na. Vervolgens zei ze: ‘dan wil ik een knappe, lieve prins inclusief een wit paard, een gelukkige relatie, hartstocht, passie ... liefde en wijsheid'... De verkoper onderbrak haar: ‘Prinses, u hebt mij verkeerd begrepen, ik verkoop hier geen vruchten, ik verkoop enkel zaden'...

Welkom op onze website. Books for Singles verkoopt geen liefde, geluk of romantiek. Wel is het de gespecialiseerde online bookseller voor boeken over: singles, liefde, relaties, dating en persoonlijke groei. Wereldwijd speuren wij naar de beste boeken die op dit gebied verschijnen. Boeken die kunnen bijdragen aan een gelukkig single bestaan of een liefdevolle en hartstochtelijke relatie. Beschouw ze als zaden voor geluk, liefde en persoonlijke groei. Geregeld presenteren wij nieuwe boeken. U bent altijd welkom om ze te komen bekijken. Staat een boek dat uw interesse heeft er niet bij. Kijk dan even in onze zoekmachine onderaan de homepage. De kans is heel groot dat dit boek online is te bestellen bij Books for Singles.

Books for Singles is een initatief van het erkende relatiebureau InterDuo relatiebemiddeling (lid BER: Branchevereniging Erkende Relatiebureaus).

Lees verder op Books for Singles.

Maak uw keuze

Partners

Gedicht-categori�n

Extra