Hoe vind ik een partner?

Veel mensen ontmoeten spontaan een partner en bouwen een relatie op. Die relatie kan gelukkig en succesvol zijn en een langdurig karakter hebben; het kan ook minder goed verlopen.

Er kunnen vele redenen zijn die verhinderen dat je een bevredigende relatie weet op te bouwen; je hebt dan een partnerkeuzeprobleem of er zijn gewoon praktische redenen: je hebt een drukke baan eventueel gecombineerd met studie, je voelt je niet thuis in het uitgaansmilieu bij jou in de buurt, je bent op een leeftijd waarbij alleen nog maar stellen in je omgeving lijken te bestaan of je hebt kinderen uit een eerdere relatie die je contactmogelijkheden beperken.
InterDuo relatiebemiddelingen
Erkend door de Branchevereniging Singles Keurmerk (BVSK)
met het Singles Keurmerk

 

vrijdag, 22 augustus 2014


Liefdesgedicht.nl partner: Bol.com

Bol.com

Bol.com, de winkel van ons allemaal. Kies uit >10 miljoen artikelen. Snel en vanaf 20,- gratis verzonden!

Liefdesgedicht.nl partner: InterDuo Relatiebemiddeling

InterDuo Relatiebemiddeling

Relatiebureau InterDuo relatiebemiddeling is het meest toonaangevende relatiebureau voor Nederlandse en Belgische HBO’ers en academici. InterDuo is erkend door de BER: Branchevereniging Erkende Relatiebureaus.


Liefdesgedicht.nl partner: Books for Singles

Books for Singles

Books for Singles verkoopt geen liefde, geluk of romantiek. Wel is het de gespecialiseerde online bookseller voor boeken over: singles, liefde, relaties, dating en persoonlijke groei. Books for Singles is een initiatief van het erkende relatiebureau InterDuo.

Maak uw keuze

Partners

Gedicht-categoriën

Extra