Wanneer relatietherapie?

Niets is mooier dan de liefde tussen twee mensen. Je wordt verliefd en je leeft nog lang en gelukkig. Helaas gaat dit sprookje maar zelden op. Zelfs als je een liefdevolle relatie hebt is deze niet rimpelloos. Bij sommige relaties blijft het niet bij rimpels, maar dienen zich dreigende golven aan, die een relatie in zwaar weer doen belanden en de liefde op de klippen laten lopen.

Misschien dat een of meerdere van de volgende gevoelens nu bij je opkomen. Je voelt je onbegrepen in je relatie. Jij en je partner drijven steeds verder uit elkaar. Je voelt je niet meer veilig in je relatie. Jullie proberen te communiceren maar steeds mondt het weer uit in ruzies. Er is weinig of geen intimiteit meer. Je hebt intieme gevoelens naar iemand anders. Je voelt je onprettig in de relatie, maar waar dat gevoel vandaan komt is onduidelijk. Je denkt aan uit elkaar gaan; het komt nooit meer goed.
Meer weten...

vrijdag, 22 augustus 2014


Liefdesgedicht.nl partner: InterDuo Relatiebemiddeling

InterDuo Relatiebemiddeling

Relatiebureau InterDuo relatiebemiddeling is het meest toonaangevende relatiebureau voor Nederlandse en Belgische HBO’ers en academici. InterDuo is erkend door de BER: Branchevereniging Erkende Relatiebureaus.

Liefdesgedicht.nl partner: Books for Singles

Books for Singles

Books for Singles verkoopt geen liefde, geluk of romantiek. Wel is het de gespecialiseerde online bookseller voor boeken over: singles, liefde, relaties, dating en persoonlijke groei. Books for Singles is een initiatief van het erkende relatiebureau InterDuo.


Liefdesgedicht.nl partner: Bol.com

Bol.com

Bol.com, de winkel van ons allemaal. Kies uit >10 miljoen artikelen. Snel en vanaf 20,- gratis verzonden!

Maak uw keuze

Partners

Gedicht-categoriën

Extra