Is hypnotherapie een alternatieve geneeswijze?

Als onder alternatief wordt verstaan dat er geen wetenschappelijke basis voor bestaat, dan is hypnotherapie grotendeels niet-alternatief. Overigens kan iets dat onbewezen is best effectief zijn, al is toetsing van de effectiviteit altijd gewenst. Wat vandaag nog alternatief is kan morgen regulier zijn. Een groot deel (ca. 50%) van de reguliere geneeskunde is nog altijd onbewezen en dus eigenlijk niet regulier te noemen. Sommigen noemen hypnotherapie een complementaire therapie, die aansluit bij reguliere psychologie, psychiatrie en geneeskunde.
Meer weten...

 

vrijdag, 22 augustus 2014


Liefdesgedicht.nl partner: InterDuo Relatiebemiddeling

InterDuo Relatiebemiddeling

Relatiebureau InterDuo relatiebemiddeling is het meest toonaangevende relatiebureau voor Nederlandse en Belgische HBO’ers en academici. InterDuo is erkend door de BER: Branchevereniging Erkende Relatiebureaus.

Liefdesgedicht.nl partner: Bol.com

Bol.com

Bol.com, de winkel van ons allemaal. Kies uit >10 miljoen artikelen. Snel en vanaf 20,- gratis verzonden!


Liefdesgedicht.nl partner: Books for Singles

Books for Singles

Books for Singles verkoopt geen liefde, geluk of romantiek. Wel is het de gespecialiseerde online bookseller voor boeken over: singles, liefde, relaties, dating en persoonlijke groei. Books for Singles is een initiatief van het erkende relatiebureau InterDuo.

Maak uw keuze

Partners

Gedicht-categoriën

Extra