Praktijk Mental Balance

Ieder mens zoekt voortdurend naar balans om in evenwicht te blijven met zijn of haar omgeving. Die omgeving verandert voortdurend, zeker in onze moderne tijd. Uit balans raken en weer hervinden is een voorwaarde voor persoonlijke groei. Soms raken we te ver uit balans waardoor we wankel en kwetsbaar worden. Dan kunnen steun en therapeutische begeleiding zinvol zijn. 

Als het om geestelijke balans gaat kan Praktijk Mental Balance hierbij hulp bieden. Moderne effectieve therapieën als: hypnotherapie, psychosociale begeleiding en integratieve psychotherapie staan hierbij centraal. 

Als erkend Register-therapeut (Lidnummer NBVH: 13042 en SRBAG Licentienummer: 523441) worden mijn consulten (gedeeltelijk) vergoed door de meeste zorgverzekeraars. 
Ik neem geregeld deel aan intervisie met vakgenoten en volg voortdurend bijscholing om moderne effectieve technieken in de psychotherapie te kunnen toepassen. 

Uw privacy is altijd volledig gewaarborgd vanaf het moment dat u mij belt of mailt

Dr. Fons de Vries
Praktijk Mental Balance
Darthuizerberg 49
3825 BL  Amersfoort
www.mentalbalance.nl 

 

dinsdag, 12 augustus 2014


Liefdesgedicht.nl partner: Books for Singles

Books for Singles

Books for Singles verkoopt geen liefde, geluk of romantiek. Wel is het de gespecialiseerde online bookseller voor boeken over: singles, liefde, relaties, dating en persoonlijke groei. Books for Singles is een initiatief van het erkende relatiebureau InterDuo.

Liefdesgedicht.nl partner: InterDuo Relatiebemiddeling

InterDuo Relatiebemiddeling

Relatiebureau InterDuo relatiebemiddeling is het meest toonaangevende relatiebureau voor Nederlandse en Belgische HBO’ers en academici. InterDuo is erkend door de BER: Branchevereniging Erkende Relatiebureaus.


Liefdesgedicht.nl partner: Bol.com

Bol.com

Bol.com, de winkel van ons allemaal. Kies uit >10 miljoen artikelen. Snel en vanaf 20,- gratis verzonden!

Maak uw keuze

Partners

Gedicht-categoriën

Extra