InterDuo en Finishing Touch duidelijk over tarieven relatiebemiddeling

Reeds eerder bespraken wij de tarieven van relatiebureaus. Dat onduidelijkheid troef is bij tarieven van relatiebureaus, is een bekend gegeven. Kijk naar wel of niet door de branchevereniging BER of AVR erkende bureaus op hun websites naar tarieven en je vindt in de meeste gevallen geen enkele informatie hierover. Zelfs als er een knop "Tarieven" te vinden is dan vind je een wollig verhaaltje, waarin geen enkel bedrag te vinden is. Als je deze bureaus telefonisch of op andere wijzen naar hun tarieven vraagt dan blijft het volledig schimmig. Ga er dan gerust vanuit dat het duurder zal uitpakken dan je aanvankelijk dacht.
Slechts 2 erkende relatiebureaus het BER-erkende bureau InterDuo en het AVR-erkende bureau Finishing Touch scheppen duidelijkheid over hun prijzen. InterDuo is het meest toonaangevende relatiebureau voor hoger opgeleiden met een staat van dienst van meer dan 15 jaar en Finishing Touch is een bureau dat ruim een jaar bestaat en net AVR-lid is geworden. Deze 2 relatiebureaus zijn dan ook een voorbeeld waar het duidelijkheid betreft over prijzen. Ook over andere zaken zijn deze bureaus transparant.
Zie ook: tarieven InterDuo en tarieven Finishing Touch.

zondag, 17 juli 2011


Liefdesgedicht.nl partner: Bol.com

Bol.com

Bol.com, de winkel van ons allemaal. Kies uit >10 miljoen artikelen. Snel en vanaf 20,- gratis verzonden!

Liefdesgedicht.nl partner: InterDuo Relatiebemiddeling

InterDuo Relatiebemiddeling

Relatiebureau InterDuo relatiebemiddeling is het meest toonaangevende relatiebureau voor Nederlandse en Belgische HBOers en academici. InterDuo is erkend door de BER: Branchevereniging Erkende Relatiebureaus.


Liefdesgedicht.nl partner: Books for Singles

Books for Singles

Books for Singles verkoopt geen liefde, geluk of romantiek. Wel is het de gespecialiseerde online bookseller voor boeken over: singles, liefde, relaties, dating en persoonlijke groei. Books for Singles is een initiatief van het erkende relatiebureau InterDuo.

Maak uw keuze

Partners

Gedicht-categori�n

Extra