Relatiebureaus voor hoger opgeleiden

Exclusieve relatiebemiddeling voor hoger opgeleiden (HBO / academisch) vindt u alleen bij relatiebureau InterDuo en Alerte; althans als u zich beperkt tot door de BER (Branchevereniging Erkende Relatiebureaus) gecertificeerde bureaus. Beide relatiebureaus staan als uitstekend bekend en hebben een staat van dienst van meer dan 15 jaar. Het zijn dus bepaald geen eendagsvliegen.
Veel bureaus zonder specifieke doelgroep (‘algemene relatiebureaus’) hebben vaak een oververtegenwoordiging van laag opgeleide cliënten en hoogopgeleiden zijn hier vaak nauwelijks aanwezig. Als een relatiebureau zich niet wil of kan aansluiten bij de BER dan kunt u als consument grote vraagtekens zetten bij deze niet-erkende bureaus.
Als u bureau voor hoger opgeleiden belangrijk vindt, kijk dan ook eens naar de opleidingsgraad van de bureau-eigenaren zelf. Ook is het goed om tarieven te vergelijken. De bedragen kunnen enorm verschillen en dat betekent echt niet dat het duurste bureau ook het beste is. Vaak schrijven bureaus met redelijker prijzen veel meer mensen in. Uiteindelijk is dit beter voor het minder kostbare bureau (veel hogere omzet met lagere prijzen leidt tot zelfde of zelfs hoger rendement vergeleken met heel duur bureau), uw portemonnee en uw slagingskansen; het bureau in de prijzen-middenklasse schrijft veel meer cliënten in zodat uw slagingskans daar statistisch veel hoger is. Ook heeft u recht op transparantie van de prijzen. Die dienen duidelijk in brochure en/of op de website vermeld te worden. Als hier verhullend mee wordt omgegaan, dan zitten er bijna altijd adertjes onder het gras. Tarieven die zogenaamd inkomensafhankelijk zijn, zijn meestal minder sociaal dan ze lijken. Men hoort u graag uit over uw inkomen en tracht zogenaamd tot een voordelige deal met u te komen. Dat voordeel is dan bijna altijd in het belang van het relatiebureau. Kortom beperk u tot bureaus met redelijke, transparante tarieven die gewoon vastliggen. Voor meer informatie, zie ook Tarieven relatiebureaus.

donderdag, 23 juni 2011


Liefdesgedicht.nl partner: Books for Singles

Books for Singles

Books for Singles verkoopt geen liefde, geluk of romantiek. Wel is het de gespecialiseerde online bookseller voor boeken over: singles, liefde, relaties, dating en persoonlijke groei. Books for Singles is een initiatief van het erkende relatiebureau InterDuo.

Liefdesgedicht.nl partner: Bol.com

Bol.com

Bol.com, de winkel van ons allemaal. Kies uit >10 miljoen artikelen. Snel en vanaf 20,- gratis verzonden!


Liefdesgedicht.nl partner: InterDuo Relatiebemiddeling

InterDuo Relatiebemiddeling

Relatiebureau InterDuo relatiebemiddeling is het meest toonaangevende relatiebureau voor Nederlandse en Belgische HBO’ers en academici. InterDuo is erkend door de BER: Branchevereniging Erkende Relatiebureaus.

Maak uw keuze

Partners

Gedicht-categoriën

Extra