Tarieven relatiebureaus

Relatiebemiddeling door relatiebureaus is als het om goede erkende bureaus gaat een effectieve manier om in contact te komen met kandidaat-partners. Ondanks de populariteit van dating sites blijkt uit onderzoek dat relatiebureaus een veel hogere slagingskans bieden op een passende partner, voor een vooral duurzame relatie, dan internet dating.
Gemiddeld genomen zijn relatiebureaus duurder dan dating sites en dat is gezien de arbeidsintensiviteit van persoonlijke relatiebemiddeling ook begrijpelijk en redelijk. Als je een dating site ziet als een snackbar en een relatiebureau als een (specialiteiten)restaurant dan is het duidelijk dat een restaurant en een relatiebemiddelingsbureau in een hogere prijsklasse vallen. Echter hier houdt de vergelijking dan ook op. Terwijl een restaurant een duidelijk menu heeft met prijzen, is onduidelijkheid over prijzen bij relatiebureaus eerder regel dan uitzondering. Als u kijkt op de websites van relatiebureaus dan vindt u meestal geen button ‘Tarieven’ en als die er wel is, dan vindt u bijna altijd een wollig verhaal waarbij geen enkele prijs wordt vermeld. Het relatiebureau InterDuo vormt de uitzondering op de regel; dit bureau vermeldt prijzen duidelijk op hun website en in de brochure. Bij andere relatiebureaus blijft alles vaag en zelfs bij telefonische navraag bleef men prijzen in nevelen gehuld houden. Hoe omzichtiger men is met prijzen, hoe hoger ze meestal zijn en onder het gras bevinden zich meestal vele addertjes…
Het is aan u als single consument of u daar genoegen mee wilt nemen!

donderdag, 16 juni 2011


Liefdesgedicht.nl partner: InterDuo Relatiebemiddeling

InterDuo Relatiebemiddeling

Relatiebureau InterDuo relatiebemiddeling is het meest toonaangevende relatiebureau voor Nederlandse en Belgische HBOers en academici. InterDuo is erkend door de BER: Branchevereniging Erkende Relatiebureaus.

Liefdesgedicht.nl partner: Bol.com

Bol.com

Bol.com, de winkel van ons allemaal. Kies uit >10 miljoen artikelen. Snel en vanaf 20,- gratis verzonden!


Liefdesgedicht.nl partner: Books for Singles

Books for Singles

Books for Singles verkoopt geen liefde, geluk of romantiek. Wel is het de gespecialiseerde online bookseller voor boeken over: singles, liefde, relaties, dating en persoonlijke groei. Books for Singles is een initiatief van het erkende relatiebureau InterDuo.

Maak uw keuze

Partners

Gedicht-categori�n

Extra