Laatste dating nieuws: reacties over relatiebureaus

Deze keer relatiebureau: Interduo relatiebemiddeling

Bron: Laatste Dating Nieuws 

Sanne
Interduo is echt een geweldig relatiebureau. Het klinkt misschien arrogant maar ik ben een aantrekkelijke, intelligente vrouw, die na haar scheiding niet direct aan een relatiebureau dacht. Via een tip van een collega, die bij dit bureau haar echtgenoot had gevonden, toch maar de stap gewaagd. Een vakkundig intake gesprek gehad met Fons de Vries. Ik heb meer en meer bewondering voor deze man gekregen. Je merkt het pas later, wat doorziet deze man goed mensen en relaties. Niet dat ik nu direct mijn vriend hier vond, eertste bemiddelingen vielen zelfs tegen, maar een opgaande lijn zat er zeker in. En af en toe ook wel een stukje coaching gekregen waar ik iets mee kon. Uiteindelijk Corné ontmoet. Wist niet dat er nog zulke mannen bestonden. Verbaasde mij dat zo’n bijzondere man was ingeschreven bij Interduo. We zijn al 5 jaar samen: Corné en ik en Edith ons lieve dochertje!

John
Relatiebureau InterDuo is inderdaad een prima bureau. Ik heb ook al weer sinds een half jaar een lieve vriendin. Ze is bovendien heel mooi en sexy; tja ik val op mooie vrouwen. Had niet gedacht dat zulke vrouwen zich zouden inschrijven bij relatiebureau InterDuo. Maat ze is selectief en dan is de kroeg vaak toch ook niet de meest geschikte ontmoetingsplaats. Hoe dan ook, ik kan InterDuo zeker aanraden.

Fleur
Relatiebureau InterDuo is het beste bureau voor hoger opgeleiden. Dat is geen reclameleus, maar ik spreek uit eigen ervaring. De eerste bemiddelingen waren nog wat mager, maar doordat ze steeds om uitgebreide feed back vragen zat er een stijgende lijn in. Uiteindelijk vond ik mijn lieve man via InterDuo. En nu ben ik zwanger van een tweeling, waarvan dit bureau toch een beetje de geestelijke vader is. Kortom ik kan InterDuo iedereen aanbevelen; in ieder geval iedereen met een goed opleidingsniveau!

Binnenkort andere relatiebureaus

donderdag, 21 april 2011


Liefdesgedicht.nl partner: InterDuo Relatiebemiddeling

InterDuo Relatiebemiddeling

Relatiebureau InterDuo relatiebemiddeling is het meest toonaangevende relatiebureau voor Nederlandse en Belgische HBO’ers en academici. InterDuo is erkend door de BER: Branchevereniging Erkende Relatiebureaus.

Liefdesgedicht.nl partner: Bol.com

Bol.com

Bol.com, de winkel van ons allemaal. Kies uit >10 miljoen artikelen. Snel en vanaf 20,- gratis verzonden!


Liefdesgedicht.nl partner: Books for Singles

Books for Singles

Books for Singles verkoopt geen liefde, geluk of romantiek. Wel is het de gespecialiseerde online bookseller voor boeken over: singles, liefde, relaties, dating en persoonlijke groei. Books for Singles is een initiatief van het erkende relatiebureau InterDuo.

Maak uw keuze

Partners

Gedicht-categoriën

Extra