InterDuo een relatiebureau met klasse

Na een paar jaar op damesjacht via kroeg en internetdating werd het toch eens tijd om echt serieus een leuke vrouw te ontmoeten, die ook bij mij past. Ik zeg niet dat ik de mooiste man ter wereld ben, maar over het algemeen heb ik geen moeite om aardige vrouwen aan mij te binden. Echter een werkelijk passende vrouw vinden voor een duurzame relatie is andere koek. Relatiebureau Interduo hielp mij aan een lieve en ook nog mooie vrouw die echt bij mij past. Ik ben nu al weer 4 jaar samen met José in mei gaan we in het huwelijkboortje stappen. Interduo bedankt!

Laurens

woensdag, 13 april 2011


Liefdesgedicht.nl partner: Books for Singles

Books for Singles

Books for Singles verkoopt geen liefde, geluk of romantiek. Wel is het de gespecialiseerde online bookseller voor boeken over: singles, liefde, relaties, dating en persoonlijke groei. Books for Singles is een initiatief van het erkende relatiebureau InterDuo.

Liefdesgedicht.nl partner: Bol.com

Bol.com

Bol.com, de winkel van ons allemaal. Kies uit >10 miljoen artikelen. Snel en vanaf 20,- gratis verzonden!


Liefdesgedicht.nl partner: InterDuo Relatiebemiddeling

InterDuo Relatiebemiddeling

Relatiebureau InterDuo relatiebemiddeling is het meest toonaangevende relatiebureau voor Nederlandse en Belgische HBO’ers en academici. InterDuo is erkend door de BER: Branchevereniging Erkende Relatiebureaus.

Maak uw keuze

Partners

Gedicht-categoriën

Extra