Training ‘Dating vanuit jezelf'

Ben jij aan het daten? Merk jij dat dit je meer moeite kost dan dat je zou willen? Heb jij het idee dat jij je anders voordoet dan je bent en heb je moeite gewoon jezelf te zijn? Wil jij werken aan jouw zelfpresentatie en het aanknopen van gesprekken? Zou jij jezelf meer willen presenteren zoals jij écht bent? En wil jij meer ontdekken over jezelf en over hoe jij nu in de liefde staat?

InterDuo Relatiebemiddeling presenteert de training 'Dating vanuit jezelf’. Tijdens deze training wordt er aandacht besteedt aan jouw zelfpresentatie en leer je meer over jouw eigen zelfbeeld. Door actieve oefeningen wordt je aan het werk gezet om jezelf opener, zelfverzekerder of juist terughoudender op te stellen.

Maar ook door feedback van trainers en deelnemers, die als spiegel voor jou zullen fungeren, wordt je bewuster van jouw presentatie, jouw kwaliteiten en aandachtspunten. Al met al een dag waarbij er met een luchtige maar eerlijke kijk naar jezelf wordt gekeken

Voor wie is deze training bedoeld?

Onze training is bedoeld voor singles. De training is zowel voor mannen als vrouwen tussen de 25 en 50 jaar die meer uit hun datingactiviteiten willen halen. De opzet van de training is niet dat je een partner gaat ontmoeten. Het is vooral de bedoeling dat je iets meer over jezelf leert samen met anderen.

Datum: Zaterdag 9 april 2011
Tijd: 09:30 – 16:30
Locatie: Hogeschool Utrecht, Heidelberglaan 7 te Utrecht
Kosten: €60,- (Inclusief een lunch en koffie/thee.)

Contactgegevens

Jos Bosschaart
Training 'Dating vanuit jezelf'

training@interduo.nl  
06-43590515

dinsdag, 22 februari 2011


Liefdesgedicht.nl partner: Books for Singles

Books for Singles

Books for Singles verkoopt geen liefde, geluk of romantiek. Wel is het de gespecialiseerde online bookseller voor boeken over: singles, liefde, relaties, dating en persoonlijke groei. Books for Singles is een initiatief van het erkende relatiebureau InterDuo.

Liefdesgedicht.nl partner: InterDuo Relatiebemiddeling

InterDuo Relatiebemiddeling

Relatiebureau InterDuo relatiebemiddeling is het meest toonaangevende relatiebureau voor Nederlandse en Belgische HBO’ers en academici. InterDuo is erkend door de BER: Branchevereniging Erkende Relatiebureaus.


Liefdesgedicht.nl partner: Bol.com

Bol.com

Bol.com, de winkel van ons allemaal. Kies uit >10 miljoen artikelen. Snel en vanaf 20,- gratis verzonden!

Maak uw keuze

Partners

Gedicht-categoriën

Extra