Senioren kiezen voor relatiebemiddeling bij InterDuo

Bij relatiebureau InterDuo merken ze dat veel senioren uitermate goed weten wat ze willen in een nieuwe relatie. Eigenaar Fons de Vries: “Terwijl ik bij jongeren vaak nog behulpzaam moet zijn bij het in kaart brengen van hun wensen en verlangens, merk ik dat veel senioren een scherp beeld hebben van de gewenste partner. Ook zijn ouderen zich bewust – soms door schade en schande en soms door levenswijsheid – dat een vruchtbare nieuwe relatie de bereidheid tot compromissen vergt. Het is dan ook mijn ervaring dat veel senioren weer een goede partner vinden bij InterDuo. Helaas hoor ik wel van veel mensen in deze leeftijdsgroep dat de eerdere ervaringen met dating sites en zelfs gespecialiseerde relatiebureaus voor ouderen vaak bedroevend zijn. Zeker de wat beter opgeleide senior vindt zijn weg beter bij het meest toonaangevende BER-erkende relatiebureau voor HBO’ers en academici met 15 jaar ervaring, dan bij stoffige bureautjes voor oudjes”.

dinsdag, 11 januari 2011


Liefdesgedicht.nl partner: Books for Singles

Books for Singles

Books for Singles verkoopt geen liefde, geluk of romantiek. Wel is het de gespecialiseerde online bookseller voor boeken over: singles, liefde, relaties, dating en persoonlijke groei. Books for Singles is een initiatief van het erkende relatiebureau InterDuo.

Liefdesgedicht.nl partner: InterDuo Relatiebemiddeling

InterDuo Relatiebemiddeling

Relatiebureau InterDuo relatiebemiddeling is het meest toonaangevende relatiebureau voor Nederlandse en Belgische HBO’ers en academici. InterDuo is erkend door de BER: Branchevereniging Erkende Relatiebureaus.


Liefdesgedicht.nl partner: Bol.com

Bol.com

Bol.com, de winkel van ons allemaal. Kies uit >10 miljoen artikelen. Snel en vanaf 20,- gratis verzonden!

Maak uw keuze

Partners

Gedicht-categoriën

Extra