Boek:Tien Jaar Later

Na ruim 10 jaar over de datingsites van het internet te hebben gestruind heeft schrijver DeePee deze frivole compensatietijd beschreven onder de passende titel TienJaarLater.nl

Honderden Dates, honderden contactsites, meer dan 100 bedperikelen zijn doorgeworsteld, soms met genoegen soms met grote tegenzin tot uiteindelijk de enige ware liefde opdook uit het niets. Een Roman, biografie, essay? Bepaal het zelf en geniet.

Boekomslag, over de eloquente schrijver:
DeePee, alias Alex de DroomPrins, boeit al jaren duizenden lezers met zijn prikkelende profiel, onder andere op diverse Nederlandse en Buitenlandse datingsites, Marktplaats enz.
Reacties en de hieruit ontstane dates maakten van hem een narcistische single.
Zijn verblijf in een katholiek internaat, in de jaren 60, heeft de cynische basis gelegd voor zijn levensopvattingen.

Het boek bevat enkele complete verhalen uit het dateleven gegrepen en totale onpartijdige bekritisering van profielen op datingsites.

Behandelde thema’s: hoe open je een bh met gratie, wat en hoe bij een one-night-stand, gratis full member op een dating-site, de favoriete tijd om te daten, de mystiek van een succesvol profiel, dating wakko’s, puberale web moraalridders, first date boning, de bento-box bi-seksuele droomprins, domeinnaam als sleutel tot datesucces, bedrog is de sleutel tot succes in de liefde.

Maar er wordt ook geen blad voor de mond genomen als de voor en nadelen van enkele contactsites onder de loep genomen worden.
Fake- en testprofielen zijn eveneens losgelaten op de nietsvermoedende webmasters die pretenderen alleen echte vrijgezellen en eerlijke mensen met eerlijke foto’s toe te laten op de sites die door hen bestierd worden.
Niet echt dus, ze gingen bijna allen voor de bijl en werden met de botte pen van de hovaardige schrijver bij de neus genomen.

Honderden datingsites op internet. Honderden sites die tips geven, maar je doorsturen naar de grote datingsites en ontvangen hiervoor een leuke link-provisie. Ze vissen allemaal mee in de zelfde vijver die –alleenstaand- heet.

De schrijver biedt de koper van het boek als extra enkele DateHebbeDingetjes die onmisbaar zijn voor de beginnende veel-dater.
Immers, het blijft in de compensatieperiode na een scheiding of overlijden beslist nooit bij één date, totdat je de enige ware ooit ontmoet die je het leven weer op de rails laat zetten. 

http://www.tienjaarlater.nl  

Verkrijgbaar via Books for Singles.nl

maandag, 13 september 2010


Liefdesgedicht.nl partner: Bol.com

Bol.com

Bol.com, de winkel van ons allemaal. Kies uit >10 miljoen artikelen. Snel en vanaf 20,- gratis verzonden!

Liefdesgedicht.nl partner: Books for Singles

Books for Singles

Books for Singles verkoopt geen liefde, geluk of romantiek. Wel is het de gespecialiseerde online bookseller voor boeken over: singles, liefde, relaties, dating en persoonlijke groei. Books for Singles is een initiatief van het erkende relatiebureau InterDuo.


Liefdesgedicht.nl partner: InterDuo Relatiebemiddeling

InterDuo Relatiebemiddeling

Relatiebureau InterDuo relatiebemiddeling is het meest toonaangevende relatiebureau voor Nederlandse en Belgische HBO’ers en academici. InterDuo is erkend door de BER: Branchevereniging Erkende Relatiebureaus.

Maak uw keuze

Partners

Gedicht-categoriën

Extra