Kabbala-reis

Altijd al naar Het Beloofde Land willen gaan? U krijgt nu de kans om een kabbalareis te maken vol Vrouwenpower met Geert Kimpen en Christine Pannebakker
Een reis naar het land van de kabbala waarbij u alle plekken bezoekt uit het verleden en heden van de kabbala, deelneemt aan kabbalarituelen, ontmoetingen met kabbalisten heeft, lezingen bijwoont, en het grootste kabbalafeest van het jaar, de viering van de sterfdag van Sjimon Bar Jochai (de auteur van de Zohar) meemaakt op de berg Meron… Een onvergetelijke reis vol mystiek, verdieping, verwondering over de geheimen van de kabbala.
Een reis ter gelegenheid van het 5 jarig jubileum van De Kabbalist, het boek van Geert Kimpen dat op 26 april 2006 verscheen. Naast een Nederlandstalige gids zijn Geert en Christine uw reispartners die u deelgenoot maken in hun kennis, verhalen en rituelen.

Meer informatie: www.geertkimpen.com/reis-kabbala.html

donderdag, 9 september 2010


Liefdesgedicht.nl partner: Bol.com

Bol.com

Bol.com, de winkel van ons allemaal. Kies uit >10 miljoen artikelen. Snel en vanaf 20,- gratis verzonden!

Liefdesgedicht.nl partner: InterDuo Relatiebemiddeling

InterDuo Relatiebemiddeling

Relatiebureau InterDuo relatiebemiddeling is het meest toonaangevende relatiebureau voor Nederlandse en Belgische HBO’ers en academici. InterDuo is erkend door de BER: Branchevereniging Erkende Relatiebureaus.


Liefdesgedicht.nl partner: Books for Singles

Books for Singles

Books for Singles verkoopt geen liefde, geluk of romantiek. Wel is het de gespecialiseerde online bookseller voor boeken over: singles, liefde, relaties, dating en persoonlijke groei. Books for Singles is een initiatief van het erkende relatiebureau InterDuo.

Maak uw keuze

Partners

Gedicht-categoriën

Extra