Relatiebemiddeling voor senioren bij relatiebureau InterDuo

Wat zijn senioren: 50+, 55+, 60+, 70+, 75+? Waar de grens ligt daarover zijn de meningen verdeeld. Het is echter een feit dat de wat oudere single in toenemende mate zich roert op de single markt. Men blijft niet achter de geraniums zitten en men begrijpt ook wel dat die prinses of prins op het witte paard, niet toevallig meer langs de deur komt. Bij het BER erkende relatiebureau InterDuo weten ze niet alleen jongeren, maar ook senioren weer aan nieuwe partner te helpen. Eigenaar Fons de Vries ziet steeds meer succesvolle relaties ontstaan bij zijn wat oudere cliënten. Dat komt niet alleen door de grote getalen waarmee zij zich inschrijven bij InterDuo, waardoor de bemiddelingsmogelijkheden toenemen, maar ook doordat de wat oudere single vaak heel goed weet welke partner bij hem of haar past. Ook kennen ze de valkuilen van een relatie vaak heel goed. Kortom relatiebemiddeling voor senioren is bij InterDuo heel vaak succesvol.

woensdag, 8 september 2010


Liefdesgedicht.nl partner: Books for Singles

Books for Singles

Books for Singles verkoopt geen liefde, geluk of romantiek. Wel is het de gespecialiseerde online bookseller voor boeken over: singles, liefde, relaties, dating en persoonlijke groei. Books for Singles is een initiatief van het erkende relatiebureau InterDuo.

Liefdesgedicht.nl partner: Bol.com

Bol.com

Bol.com, de winkel van ons allemaal. Kies uit >10 miljoen artikelen. Snel en vanaf 20,- gratis verzonden!


Liefdesgedicht.nl partner: InterDuo Relatiebemiddeling

InterDuo Relatiebemiddeling

Relatiebureau InterDuo relatiebemiddeling is het meest toonaangevende relatiebureau voor Nederlandse en Belgische HBO’ers en academici. InterDuo is erkend door de BER: Branchevereniging Erkende Relatiebureaus.

Maak uw keuze

Partners

Gedicht-categoriën

Extra