Hypnose als hulpmiddel bij psychotherapie

Na mijn opleiding hypnotherapie bij de Academie Hypnos raadpleeg ik nog frequent dit inmiddels klassieke standaardwerk ' Hypnose als hulpmiddel bij psychotherapie ' bij van de psychotherapeut Cladder. Met een grote verscheidenheid aan krachtige technieken wordt op levendige wijze de kracht van hypnotherapie onderwezen. Dit alles aan de hand van zeer uiteenlopende therapiesessies. De sessies hebben betrekking op traumaverwerking, angstreductie, lichamelijke problemen en pijn, en systeemtherapie. Wat betreft systeemtherapie pas ik als eigenaar van relatiebureau InterDuo hypnotherapie in toenemende mate toe bij relatietherapie. Ik merk hierbij dat hypnotherapie vaak sneller effect heeft dan gedragstherapie en de resultaten zijn veelal langduriger. Juist in een tijd waarin hogere efficiëntie gevraagd wordt in de geestelijke gezondheidszorg blijkt hypnotherapie een onmisbare vorm van korte psychotherapie. Het boek van Cladder is hierbij een waardevol naslagwerk met inspirerende voorbeelden. Dr. Fons de Vries, eigenaar relatiebureau InterDuo.

vrijdag, 27 augustus 2010


Liefdesgedicht.nl partner: InterDuo Relatiebemiddeling

InterDuo Relatiebemiddeling

Relatiebureau InterDuo relatiebemiddeling is het meest toonaangevende relatiebureau voor Nederlandse en Belgische HBO’ers en academici. InterDuo is erkend door de BER: Branchevereniging Erkende Relatiebureaus.

Liefdesgedicht.nl partner: Bol.com

Bol.com

Bol.com, de winkel van ons allemaal. Kies uit >10 miljoen artikelen. Snel en vanaf 20,- gratis verzonden!


Liefdesgedicht.nl partner: Books for Singles

Books for Singles

Books for Singles verkoopt geen liefde, geluk of romantiek. Wel is het de gespecialiseerde online bookseller voor boeken over: singles, liefde, relaties, dating en persoonlijke groei. Books for Singles is een initiatief van het erkende relatiebureau InterDuo.

Maak uw keuze

Partners

Gedicht-categoriën

Extra