Het psychologisch onderzoek

Als eigenaar van relatiebureau InterDuo heb ik dit up to date boek over psychologisch selectieonderzoek met veel interesse gelezen. Ook in de relatiebemiddeling gebruiken wij in sommige situaties persoonlijkheidsvragenlijsten. Anders dan in HR management passen wij deze selectieanalyses toe om duurzame partnerrelaties te creëren. Het boek 'Het psychologisch onderzoek' geeft een frisse kijk op de mogelijkheden en beperkingen van deze tests en het gaf mij nieuwe inspiratie om deze tests in gemodificeerde vorm te kunnen toepassen. Dr. Fons de Vries, eigenaar relatiebureau InterDuo

vrijdag, 27 augustus 2010


Liefdesgedicht.nl partner: Books for Singles

Books for Singles

Books for Singles verkoopt geen liefde, geluk of romantiek. Wel is het de gespecialiseerde online bookseller voor boeken over: singles, liefde, relaties, dating en persoonlijke groei. Books for Singles is een initiatief van het erkende relatiebureau InterDuo.

Liefdesgedicht.nl partner: Bol.com

Bol.com

Bol.com, de winkel van ons allemaal. Kies uit >10 miljoen artikelen. Snel en vanaf 20,- gratis verzonden!


Liefdesgedicht.nl partner: InterDuo Relatiebemiddeling

InterDuo Relatiebemiddeling

Relatiebureau InterDuo relatiebemiddeling is het meest toonaangevende relatiebureau voor Nederlandse en Belgische HBO’ers en academici. InterDuo is erkend door de BER: Branchevereniging Erkende Relatiebureaus.

Maak uw keuze

Partners

Gedicht-categoriën

Extra