Books for Singles: solliciteren

Het zal u niet ontgaan zijn dat Books for Singles geheel is vernieuwd. Ook het aantal categorieën is uitgebreid.
Een nieuwe categorie is: Werk (Solliciteren / Assessments & psychologische tests / Loopbaan & carrière). Veel mensen moeten in deze tijd opnieuw solliciteren om nieuw werk te vinden. In veel gevallen moeten zij een psychologische test maken of deelnemen aan een assessment als onderdeel van de werving en selectiemethode. Op Books for Singles vindt u veel praktische boeken die u weerbaarder maken Met name het boek ‘Het Psychologisch Onderzoek’ van Dr. Wim Bloemers is hierbij een waardevol oefenboek. Zie ook de recensie van Dr. Fons de Vries van relatiebureau InterDuo.  

donderdag, 12 augustus 2010


Liefdesgedicht.nl partner: InterDuo Relatiebemiddeling

InterDuo Relatiebemiddeling

Relatiebureau InterDuo relatiebemiddeling is het meest toonaangevende relatiebureau voor Nederlandse en Belgische HBO’ers en academici. InterDuo is erkend door de BER: Branchevereniging Erkende Relatiebureaus.

Liefdesgedicht.nl partner: Bol.com

Bol.com

Bol.com, de winkel van ons allemaal. Kies uit >10 miljoen artikelen. Snel en vanaf 20,- gratis verzonden!


Liefdesgedicht.nl partner: Books for Singles

Books for Singles

Books for Singles verkoopt geen liefde, geluk of romantiek. Wel is het de gespecialiseerde online bookseller voor boeken over: singles, liefde, relaties, dating en persoonlijke groei. Books for Singles is een initiatief van het erkende relatiebureau InterDuo.

Maak uw keuze

Partners

Gedicht-categoriën

Extra