Wat is een E-reader?

De e-reader: lichter dan een paperback, maar met het geheugen voor honderden boeken. De speciale e-inkttechnologie en het onverlichte scherm lezen net zo comfortabel als van papier. Daarnaast lees je tot 8000 pagina’s op een volle batterij. En met een e-reader lees je direct nadat je bestelt: bestel, download en lees!

Zou het niet geweldig zijn om op vakantie, thuis of op kantoor al je boeken bij de hand te hebben? Een e-reader maakt die droom werkelijkheid.Schaf e-books aan  en sla ze op in een handzame e-reader. Van zware literatuur tot licht verteerbare magazines, alles past er op. De display is vriendelijk voor het oog en elimineert bovendien alle reflecties. Lezen op het strand, onder een stralende zon, is dus geen probleem. Ter vergelijking: Probeer maar eens met je notebook iets te lezen als je buiten bent. Dat is met een lcd-scherm haast onmogelijk. Een e-reader is zeer energie zuinig. Je kunt er uren mee lezen, zonder een keer opladen.

woensdag, 23 juni 2010


Liefdesgedicht.nl partner: Bol.com

Bol.com

Bol.com, de winkel van ons allemaal. Kies uit >10 miljoen artikelen. Snel en vanaf 20,- gratis verzonden!

Liefdesgedicht.nl partner: Books for Singles

Books for Singles

Books for Singles verkoopt geen liefde, geluk of romantiek. Wel is het de gespecialiseerde online bookseller voor boeken over: singles, liefde, relaties, dating en persoonlijke groei. Books for Singles is een initiatief van het erkende relatiebureau InterDuo.


Liefdesgedicht.nl partner: InterDuo Relatiebemiddeling

InterDuo Relatiebemiddeling

Relatiebureau InterDuo relatiebemiddeling is het meest toonaangevende relatiebureau voor Nederlandse en Belgische HBO’ers en academici. InterDuo is erkend door de BER: Branchevereniging Erkende Relatiebureaus.

Maak uw keuze

Partners

Gedicht-categoriën

Extra