Roman De Spin van Allison Hackley (Compaan Uitgevers)

(...) Ivy keek opzij en ontmoette Carlaís onvaste blik. Ze knikte even en staarde weer naar de vrouw die haar al urenlang van de dansvloer hield. Haar houding benadrukte de kloof tussen wens en werkelijkheid, maar Ivy ving signalen op die een hele andere taal spraken en haar gedachten vormden poëtische zinnen over schoonheid en verrukking, over honingblond haar, opmerkelijke ogen en een mond die haar fantasie in beweging zette. Straks, als het niet zo druk meer was, zou ze haar aanspreken.

Wanneer Ivy de ogen van Katja ontmoet begint het uitputtende spel van macht en onmacht, van overheersing en onderwerping, van hoop en wanhoop. Als ook het verleden haar in een ijzeren greep neemt, is dit het begin van gebeurtenissen die diepe wonden slaan in het leven van Ivy en dat van de mensen om haar heen.

De spin stelt ons, in een meeslepend verhaal, de intrigerende vraag in hoeverre wij de speelbal zijn van een onontkoombaar lot. Kunnen wij ooit het verleden ontlopen?

De Spin is als prijs ter beschikking gesteld door Compaan Uitgevers.

woensdag, 16 juni 2010


Liefdesgedicht.nl partner: Books for Singles

Books for Singles

Books for Singles verkoopt geen liefde, geluk of romantiek. Wel is het de gespecialiseerde online bookseller voor boeken over: singles, liefde, relaties, dating en persoonlijke groei. Books for Singles is een initiatief van het erkende relatiebureau InterDuo.

Liefdesgedicht.nl partner: InterDuo Relatiebemiddeling

InterDuo Relatiebemiddeling

Relatiebureau InterDuo relatiebemiddeling is het meest toonaangevende relatiebureau voor Nederlandse en Belgische HBO’ers en academici. InterDuo is erkend door de BER: Branchevereniging Erkende Relatiebureaus.


Liefdesgedicht.nl partner: Bol.com

Bol.com

Bol.com, de winkel van ons allemaal. Kies uit >10 miljoen artikelen. Snel en vanaf 20,- gratis verzonden!

Maak uw keuze

Partners

Gedicht-categoriën

Extra