Vivid Single & Actief

Net als u zijn er talloze actieve singles die het leuk vinden om samen activiteiten te ondernemen. Stg. Vivid Single & Actief biedt daarom een gevarieerd aanbod met ontmoetingsdagen, feestavonden, weekenden en reizen. Van sportief tot cultureel, van dichtbij tot ver weg, van gezellig tot avontuurlijk, van kort (een avond) tot lang (twee weken), enzovoorts.

Waarom met Vivid mee? Omdat iedere ervaring zoveel waardevoller wordt als je hem kan delen. Bij Vivid kunt u er zeker van zijn dat de mensen open staan voor contacten. Bij Vivid moet niets maar kan veel. We bieden u een volledig programma, waarbij altijd een gastvrouw/-heer aanwezig is. Daarnaast is het geen enkel probleem als u alleen of met een aantal medereizigers van het programma af wilt wijken en op eigen gelegenheid de boel nader wilt verkennen. Iedereen is in zijn leven een kortere of langere periode single. U gaat dus op stap, met een zeer gevarieerd gezelschap, met als enige overeenkomst dat ze op dit moment geen vaste relatie hebben. En open staan voor contact met anderen, zodat u zich welkom weet omdat er geen "kliekjes" of bestaande groepjes zijn die samenklitten. En dat is voor een gezellige avond, een lekker weekendje weg of een mooie vakantie een groot voordeel!

dinsdag, 13 april 2010


Liefdesgedicht.nl partner: InterDuo Relatiebemiddeling

InterDuo Relatiebemiddeling

Relatiebureau InterDuo relatiebemiddeling is het meest toonaangevende relatiebureau voor Nederlandse en Belgische HBO’ers en academici. InterDuo is erkend door de BER: Branchevereniging Erkende Relatiebureaus.

Liefdesgedicht.nl partner: Books for Singles

Books for Singles

Books for Singles verkoopt geen liefde, geluk of romantiek. Wel is het de gespecialiseerde online bookseller voor boeken over: singles, liefde, relaties, dating en persoonlijke groei. Books for Singles is een initiatief van het erkende relatiebureau InterDuo.


Liefdesgedicht.nl partner: Bol.com

Bol.com

Bol.com, de winkel van ons allemaal. Kies uit >10 miljoen artikelen. Snel en vanaf 20,- gratis verzonden!

Maak uw keuze

Partners

Gedicht-categoriën

Extra