‘Gestels Hoogtij’

Tijdens ‘Gestels Hoogtij’ speelt de band ‘The Jolly Gods’ in ‘t MuseumKwartier.

Tijdens Gestels Hoogtij op 21 maart a.s. speelt de band ‘The Jolly Gods’ in ’t Museumkwartier. Daar is tevens de expositie Romeo en Julia van de kunstenaars Gerrerde-maria Abelmann, Leonie Maréchal, Sandor Paulus en Nathalie van Gennip te bewonderen. Om 15.00 uur speelt de band ‘The Jolly Gods’ met Sandra Omrani (zang), Casper van Houtert (gitaar), Marga Damsteeg (bas en zang), Henk van Lier (drum) en Nathalie van Gennip (toets).
Zij spelen, naast pop en rock, werk van Nathalie van Gennip (zie Esperanza Theatre). ‘The Jolly Gods’ is recent opgericht en bestaat uit regionaal bekende en ervaren bandleden die in verschillende formaties hebben samengewerkt. Zoals Casper van Houtert met onder andere de ‘Blues Preachers’ en Sandra Omrami zingt bijvoorbeeld op de Esperanza Theatre site (It’s not to late). Dat verklaart mede de magie van ‘The Jolly Gods’.
Website: http://www.myspace.com/esperanzatheatre

Vooraf en tijdens de muziek is het werk van de beeldend kunstenaars in het kader van ROJU-Art te bewonderen.

Waar: ’t Museumkwartier, Gestelsestraat 102a, Eindhoven
Wanneer: Zondag 21 maart.
Tijd: De expositie is open vanaf 13.00 uur tot 17.00 uur ‘The Jolly Gods’ spelen vanaf 15.00 uur Zondag 28 maart wederom een muzikale activiteit.
Toegang: VRIJ
Meer info> www.IkBenEenSchilderij.NL
/ www.museumkwartier.net

Info over de kunstenaar Nathalie van Gennip

Nathalie van Gennip laat zich inspireren door liedteksten of schilderstukken. Zij begeeft zich voornamelijk op het terrein van film, fotografie. Op deze wijze geeft Van Gennip haar filosofisch-sarcastische beeld van de werkelijkheid weer. Naast haar werk speelt zij als toetsenist in de band The Jolly Gods. De band treedt met enige regelmaat in de regio op zoals in Café Wilhelmina, Altstadt en Jerry’s. Tevens bekend van de bands Javelin, Whatever en 3Sun.
Website: http://www.myspace.com/esperanzatheatre

maandag, 15 maart 2010


Liefdesgedicht.nl partner: Bol.com

Bol.com

Bol.com, de winkel van ons allemaal. Kies uit >10 miljoen artikelen. Snel en vanaf 20,- gratis verzonden!

Liefdesgedicht.nl partner: Books for Singles

Books for Singles

Books for Singles verkoopt geen liefde, geluk of romantiek. Wel is het de gespecialiseerde online bookseller voor boeken over: singles, liefde, relaties, dating en persoonlijke groei. Books for Singles is een initiatief van het erkende relatiebureau InterDuo.


Liefdesgedicht.nl partner: InterDuo Relatiebemiddeling

InterDuo Relatiebemiddeling

Relatiebureau InterDuo relatiebemiddeling is het meest toonaangevende relatiebureau voor Nederlandse en Belgische HBO’ers en academici. InterDuo is erkend door de BER: Branchevereniging Erkende Relatiebureaus.

Maak uw keuze

Partners

Gedicht-categoriën

Extra