Laser lichtshow in ‘t Museumkwartier

Tijdens de expositie Romeo en Julia van de kunstenaars Gerrerde-maria Abelmann, Leonie Maréchal, Sandor Paulus en Nathalie van Gennip zal de lichtkunstenaar Jos Wijnen een lasershow laten zien met speciaal op het thema Romeo & Julia gecomponeerde electronische muziek. Jos Wijnen is o.a. bekend van zijn werk in Glow en Milky Way.
Vooraf en tijdens het licht- en klankspektakel is het werk van de beeldend kunstenaars en de film van Nathalie van Gennip in het kader van RoJu-Art te bewonderen.

Waar: ’t Museumkwartier, Gestelsestraat 102a, Eindhoven.
Wanneer: Zondag 14 maart.
Tijd: De expositie is open vanaf 13.00 uur tot 17.00 uur.
De Laserlicht/muziekshow vangt aan om 15.00 uur.
Toegang: vrij.
Ziewww.IkBenEenSchikderij.nl
Email: www.museumkwartier.net
Informatie over de lichtkunstenaar Joost Wijnen

Joost Wijnen is geboren in Veldhoven. Hij is onder andere bekend van Milky Way, GLOW Eindhoven en Theater Festival ‘Van straffe madammen en makke mensen.’ Joost Wijnen is componist van elektronische muziek .Waarmee hij bij voortduren de grens van kunst en technologie opzoekt. Speciaal voor de expositie RoJu Art combineert hij live muziek met een laser/lichtshow. Uit de bundeling ontstaat een multimedia performance.
Website: joost@elektronische-muziek.nl

dinsdag, 9 maart 2010


Liefdesgedicht.nl partner: Bol.com

Bol.com

Bol.com, de winkel van ons allemaal. Kies uit >10 miljoen artikelen. Snel en vanaf 20,- gratis verzonden!

Liefdesgedicht.nl partner: InterDuo Relatiebemiddeling

InterDuo Relatiebemiddeling

Relatiebureau InterDuo relatiebemiddeling is het meest toonaangevende relatiebureau voor Nederlandse en Belgische HBO’ers en academici. InterDuo is erkend door de BER: Branchevereniging Erkende Relatiebureaus.


Liefdesgedicht.nl partner: Books for Singles

Books for Singles

Books for Singles verkoopt geen liefde, geluk of romantiek. Wel is het de gespecialiseerde online bookseller voor boeken over: singles, liefde, relaties, dating en persoonlijke groei. Books for Singles is een initiatief van het erkende relatiebureau InterDuo.

Maak uw keuze

Partners

Gedicht-categoriën

Extra