Nieuwe website GCR

De Geschillencommissie Relatiebemiddeling (GCR) heeft een nieuwe website waardoor de transparantie en voorlichting over bonafide relatiebureaus is verbeterd. Alleen erkende relatiebureaus van de Branchevereniging Erkende Relatiebureaus zijn aangesloten bij de GCR.
De Geschillencommissie Relatiebemiddeling (GCR) bestaat uit 3 onafhankelijke leden:
Mr. H.W. van Bergeijk (voorzitter)
Drs. C. Roodvoets (relatietherapeute)
Ir. J.F. Slaaf
Uitspraken van deze Geschillencommissie Relatiebemiddeling zijn gebaseerd op het Reglement geschillen relatiebemiddeling.

Tevens is een nieuwe onafhankelijke mediator aangetrokken, namelijk
Mr. J.W. van Ee. Bij zijn intrede is teven het Reglement Mediation herzien en aangepast aan nieuwe ontwikkelingen in de relatiebemiddelings mediation.

vrijdag, 5 maart 2010


Liefdesgedicht.nl partner: Bol.com

Bol.com

Bol.com, de winkel van ons allemaal. Kies uit >10 miljoen artikelen. Snel en vanaf 20,- gratis verzonden!

Liefdesgedicht.nl partner: Books for Singles

Books for Singles

Books for Singles verkoopt geen liefde, geluk of romantiek. Wel is het de gespecialiseerde online bookseller voor boeken over: singles, liefde, relaties, dating en persoonlijke groei. Books for Singles is een initiatief van het erkende relatiebureau InterDuo.


Liefdesgedicht.nl partner: InterDuo Relatiebemiddeling

InterDuo Relatiebemiddeling

Relatiebureau InterDuo relatiebemiddeling is het meest toonaangevende relatiebureau voor Nederlandse en Belgische HBO’ers en academici. InterDuo is erkend door de BER: Branchevereniging Erkende Relatiebureaus.

Maak uw keuze

Partners

Gedicht-categoriën

Extra