Geschillencommissie Relatiebemiddeling (GCR)

Als u bent ingeschreven bij een Erkend relatiebureau gaat meestal alles wat redelijkerwijs te verwachten is van een relatiebureau naar wens. Soms voldoet de dienstverlening niet aan uw verwachtingen. Neem in dit geval tijdig contact op met uw relatiebureau. In de meeste gevallen komt u er dan samen uit. Een enkele keer niet. Hoewel u denkt het gelijk aan uw kant te hebben, komt u met het bureau niet tot een oplossing. Wat dan? Naar de rechter stappen is vaak ingewikkeld, kostbaar en tijdrovend.

Voor dit soort problemen is de Geschillencommissie Relatiebemiddeling in het leven geroepen. Het doel van De Geschillencommissie is om geschillen tussen cliënten en relatiebureaus op een goedkope, snelle en eenvoudige manier uit de wereld te helpen.

Belangrijk is ook dat u niet alleen een erkend bureau kiest, maar ook kijkt of de doelgroep van het relatiebureau aansluit bij uw eigen interesse en achtergrond.

maandag, 8 februari 2010


Liefdesgedicht.nl partner: Books for Singles

Books for Singles

Books for Singles verkoopt geen liefde, geluk of romantiek. Wel is het de gespecialiseerde online bookseller voor boeken over: singles, liefde, relaties, dating en persoonlijke groei. Books for Singles is een initiatief van het erkende relatiebureau InterDuo.

Liefdesgedicht.nl partner: InterDuo Relatiebemiddeling

InterDuo Relatiebemiddeling

Relatiebureau InterDuo relatiebemiddeling is het meest toonaangevende relatiebureau voor Nederlandse en Belgische HBO’ers en academici. InterDuo is erkend door de BER: Branchevereniging Erkende Relatiebureaus.


Liefdesgedicht.nl partner: Bol.com

Bol.com

Bol.com, de winkel van ons allemaal. Kies uit >10 miljoen artikelen. Snel en vanaf 20,- gratis verzonden!

Maak uw keuze

Partners

Gedicht-categoriën

Extra