Bart de Groof tijdens Poëthement

Bart de Groof tijdens Poëthement met nieuw boek ‘Zingende dichter’

Tekstschrijver-cabaretier Bart de Groof uit Hilvarenbeek presenteert op donderdag 28 januari om 20.00 uur in Openbare Bibliotheek Centrum (de witte dame) zijn nieuwste bundel ‘Zingende dichter’, met theaterteksten en gedichten. Hij zal er een paar hilarische passages uit voorlezen, waarmee hij graag ook ‘over de grens’ zal gaan.
Eind 2009 is dit boek officieel gepresenteerd in Theater De Schalm in Veldhoven, tijdens zijn 25-jarig artiestenjubileum. Hij is een veelzijdig en vindingrijk woordkunstenaar met poëtische chansons en humoristische bespiegelingen. Ivo de Wijs schreef over hem: ‘Bart kan schrijven en hij schrijft uit zijn hart’ en Seth Gaaikema schreef ondermeer in het voorwoord van Barts derde boek: ‘De specialiteit van Bart is de kracht van het woord in een bepaalde situatie.’ Momenteel treedt hij op met zijn nieuwe programma ‘Majesteit is moe’, begeleid door pianist Frans van der Tak. Nationale bekendheid verwierf Bart in 1997 als bedenker en tekstschrijver van de musical Caren, gebaseerd op het leven van een meisje met het hiv-virus. In 2005 maakte hij opnieuw furore als auteur van de musical Bevrijdingskind voor het Theater aan de Parade in Den Bosch. Het thema van de Internationale Dichtersdag op 28 januari is ‘Over de grens’.

maandag, 18 januari 2010


Liefdesgedicht.nl partner: Books for Singles

Books for Singles

Books for Singles verkoopt geen liefde, geluk of romantiek. Wel is het de gespecialiseerde online bookseller voor boeken over: singles, liefde, relaties, dating en persoonlijke groei. Books for Singles is een initiatief van het erkende relatiebureau InterDuo.

Liefdesgedicht.nl partner: InterDuo Relatiebemiddeling

InterDuo Relatiebemiddeling

Relatiebureau InterDuo relatiebemiddeling is het meest toonaangevende relatiebureau voor Nederlandse en Belgische HBO’ers en academici. InterDuo is erkend door de BER: Branchevereniging Erkende Relatiebureaus.


Liefdesgedicht.nl partner: Bol.com

Bol.com

Bol.com, de winkel van ons allemaal. Kies uit >10 miljoen artikelen. Snel en vanaf 20,- gratis verzonden!

Maak uw keuze

Partners

Gedicht-categoriën

Extra