BER grootste en oudste branchevereniging voor relatiebemiddeling

De Branchevereniging Erkende Relatiebureaus (BER) is ontstaan uit het GRC, dat zich sinds 1978 inzet om uw belangen te behartigen. Het is hiermee de oudste organisatie voor relatiebemiddeling. Bovendien is het met 10 erkende relatiebureaus de grootste branchevereniging voor relatiebemiddeling. Deskundigheid en betrokkenheid staan hierbij centraal. Kiezen voor relatiebureaus of datingsites, die niet kunnen of willen voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van de Branchevereniging Erkende Relatiebureaus, vergroot de kans op teleurstelling. Kiezen voor een BER-erkend relatiebureau betekent: uw kansen bij het vinden van een fijne passende levenspartner aanzienlijk vergroten.

woensdag, 10 november 2010


Liefdesgedicht.nl partner: Books for Singles

Books for Singles

Books for Singles verkoopt geen liefde, geluk of romantiek. Wel is het de gespecialiseerde online bookseller voor boeken over: singles, liefde, relaties, dating en persoonlijke groei. Books for Singles is een initiatief van het erkende relatiebureau InterDuo.

Liefdesgedicht.nl partner: InterDuo Relatiebemiddeling

InterDuo Relatiebemiddeling

Relatiebureau InterDuo relatiebemiddeling is het meest toonaangevende relatiebureau voor Nederlandse en Belgische HBO’ers en academici. InterDuo is erkend door de BER: Branchevereniging Erkende Relatiebureaus.


Liefdesgedicht.nl partner: Bol.com

Bol.com

Bol.com, de winkel van ons allemaal. Kies uit >10 miljoen artikelen. Snel en vanaf 20,- gratis verzonden!

Maak uw keuze

Partners

Gedicht-categoriën

Extra