Boekbespreking door Dr. Fons de Vries:

Psychose en schizofrenie
de mens achter het ziektebeeld

Er zijn bibliotheken vol geschreven over psychoses en schizofrenie. Wat heeft dit boek dan nog toe te voegen? Allereerst wordt een wordt een brug geslagen tussen reguliere en additieve therapieën. De (on)mogelijkheden van verschillen behandelingsmethodieken binnen het brede pathologische spectrum worden duidelijk uiteengezet. De visie vanuit de ontwikkelingspsychologie en hypnotherapie is onconventioneel te noemen. Maar wat het boek echt uniek maakt is dat de mens achter het ziektebeeld aan het woord komt. Deze mens wordt zelden aan het woord gelaten in de psychologische en psychiatrische literatuur. Hoe vinden zij hun weg door het leven? Naar wie kunnen we beter luisteren dan naar hen zelf? Hun tips aan lotgenoten, hulpverlening en directe omgeving zijn van onschatbare waarde om te beluisteren.
Dr. Fons de Vries, therapeut /directeur relatiebureau InterDuo


woensdag, 29 september 2010


Liefdesgedicht.nl partner: Books for Singles

Books for Singles

Books for Singles verkoopt geen liefde, geluk of romantiek. Wel is het de gespecialiseerde online bookseller voor boeken over: singles, liefde, relaties, dating en persoonlijke groei. Books for Singles is een initiatief van het erkende relatiebureau InterDuo.

Liefdesgedicht.nl partner: InterDuo Relatiebemiddeling

InterDuo Relatiebemiddeling

Relatiebureau InterDuo relatiebemiddeling is het meest toonaangevende relatiebureau voor Nederlandse en Belgische HBO’ers en academici. InterDuo is erkend door de BER: Branchevereniging Erkende Relatiebureaus.


Liefdesgedicht.nl partner: Bol.com

Bol.com

Bol.com, de winkel van ons allemaal. Kies uit >10 miljoen artikelen. Snel en vanaf 20,- gratis verzonden!

Maak uw keuze

Partners

Gedicht-categoriën

Extra