Eindelijke een goede man gevonden door relatiebureau InterDuo

Geschreven door: Esther

Bron: datingwebsites.nl

Review:
Ook al kreeg ik erg veel aandacht van mannen, de ware liefde kon ik maar niet vinden. Met enige schroom gekozen voor relatiebureau InterDuo. Met de eigenaar een prettig en gedegen intake gesprek gehad. Ik zag er erg tegenop, maar het viel enorm mee. Het gaf me zelfs meer zelfinzicht en het belichtte mijn 'blinde vlekken' in de liefde. De eerste 2 dates liepen helaas op niets uit. Best aardige mannen, maar het leek weer als in het vrije veld het liep uiteindelijk op niets uit.
Bij de 3e date was het raak: het beste wat me tot nu toe in me leven overkomen is. Ik ontmoette een geweldige man waar ik al weer 3 jaar mee samenwoon. Ik had me jaren eerder tot InterDuo moeten wenden. Echter de dingen lopen zoals ze lopen in het leven.
Ik heb ook nog een vriendin weten over te halen om zich in te schrijven InterDuo. Eerste date was het niet voor haar, maar de 2e date lijkt succesvol. Ze is al ca. 6 maanden met een aardig man. Zegt nog niet alles, maar het lijkt succesvol.

Sterke punten:
Gedegen aanpak en uitstekende kwaliteit/prijs verhouding. Zeker niet duur in vergelijking met vele relatiebureaus. Ook werd steeds feedback gevraagd na een een mislukte date en er werd ook iets mee gedaan bij de verdere selectie. Hierdoor kom je tot een verfijnde selectieprocedure.

Zwakke punten:
Kreeg vaak niet direct de eigenaar waar ik contact mee had aan de lijn, maar een telefoniste die het door gaf. Werd niet altijd zelfde dag teruggebeld, maar wel altijd binnen paar dagen. Ben misschien ook niet de meest geduldige.

dinsdag, 14 september 2010


Liefdesgedicht.nl partner: InterDuo Relatiebemiddeling

InterDuo Relatiebemiddeling

Relatiebureau InterDuo relatiebemiddeling is het meest toonaangevende relatiebureau voor Nederlandse en Belgische HBO’ers en academici. InterDuo is erkend door de BER: Branchevereniging Erkende Relatiebureaus.

Liefdesgedicht.nl partner: Books for Singles

Books for Singles

Books for Singles verkoopt geen liefde, geluk of romantiek. Wel is het de gespecialiseerde online bookseller voor boeken over: singles, liefde, relaties, dating en persoonlijke groei. Books for Singles is een initiatief van het erkende relatiebureau InterDuo.


Liefdesgedicht.nl partner: Bol.com

Bol.com

Bol.com, de winkel van ons allemaal. Kies uit >10 miljoen artikelen. Snel en vanaf 20,- gratis verzonden!

Maak uw keuze

Partners

Gedicht-categoriën

Extra