TAPASDINNERDATEFEEST

FlitsDate organiseert een TAPASDINNERDATEFEEST

Wat is het?

De tapasdinnerdate is een combinatie van flitsdaten en dinnerdaten. Het begint als een normale dinnerdate, waarbij 3 heren en 3 dames aan één tafel zitten voor het eerste gerecht. Normaal gesproken wordt dan steeds na een uur - per gang - gewisseld. Bij de tapasdinnerdate wissel je echter veel vaker en eerder: na ieder tapasgerecht, waarvoor ongeveer 20 minuten staat, wisselen de heren van tafel. In totaal zijn er 7 gangen. We kunnen hiervoor maximaal 120 gasten (60 mannen/60 vrouwen) ontvangen.
En daarna... feest! DJ Carl Lemette draait een kleurrijke mix van zwoele ritmes, Oriëntaalse funk en heerlijke Arabische grooves. Hiervoor worden ook losse kaarten verkocht, zodat nog eens 100 singles kunnen meegenieten.

Waarom zou ik erheen gaan?

Dit nieuwe concept combineert de voordelen van flitsdaten met die van het dinnerdaten. Het is een leuke manier om in korte tijd te genieten van culinaire specialiteiten èn veel singles te ontmoeten. Bovendien heb je wat langer dan normaal de tijd om met elkaar kennis te maken. Aansluitend kun je ook nog eens meedeinen op de beats van de DJ.

Voor wie is het bedoeld?

Hoger opgeleide singles van ca. 25-45 jaar (heren tot 49 jaar). Tijdens het tapasdinner worden de tafels op leeftijd ingedeeld.

Waar is het?

Een absolute toplocatie: de Westerliefde, een prachtige plek op het groene terrein van de Westergasfabriek. De intieme Westerliefde is stijlvol gerenoveerd waarbij het industriële karakter bewaard is gebleven. De hoge ruimte met kapelachtige ramen, houten (dans)vloer en opvallende bar geeft dit feest een bijzonder tintje.

Wat kost het?

Entree voor het tapasdinner inclusief feest is € 57,50.
Je kunt ook losse kaarten bestellen voor alleen het feest. Deze kosten € 20,-.

Wat is het programma?

18.00 - 18.30 uur: Ontvangst in de Westerliefde
18.30 - 21.30 uur: Tapasdinnerdaten
21.30 - 22.30 uur: Even uitblazen / ontvangst overige feestgangers / doorlopende flitsdate voor liefhebbers
22.30 - 02.00 uur: Feest met DJ Carl Lemette

Tapasdinnerdatefeest

dinsdag, 20 oktober 2009


Liefdesgedicht.nl partner: Bol.com

Bol.com

Bol.com, de winkel van ons allemaal. Kies uit >10 miljoen artikelen. Snel en vanaf 20,- gratis verzonden!

Liefdesgedicht.nl partner: InterDuo Relatiebemiddeling

InterDuo Relatiebemiddeling

Relatiebureau InterDuo relatiebemiddeling is het meest toonaangevende relatiebureau voor Nederlandse en Belgische HBO’ers en academici. InterDuo is erkend door de BER: Branchevereniging Erkende Relatiebureaus.


Liefdesgedicht.nl partner: Books for Singles

Books for Singles

Books for Singles verkoopt geen liefde, geluk of romantiek. Wel is het de gespecialiseerde online bookseller voor boeken over: singles, liefde, relaties, dating en persoonlijke groei. Books for Singles is een initiatief van het erkende relatiebureau InterDuo.

Maak uw keuze

Partners

Gedicht-categoriën

Extra