Nieuwe boeken Leny Jansen van het Laar

Leny Jansen van het Laar is een snel opkomende schrijfster, die vele liefdesgedichten, liefdesproza en columns schreef op onze site. In korte tijd publiceerde zij 3 boeken, waarover zij zegt:

'Ook voor jou' is een gedichtenbundel die voor een ieder te begrijpen is, voor elk wat wils. Mijn 'Close Encounters en andere verhalen' is een korte verhalenboek geworden omdat dit veel lekkerder wegleest dat een dikke pil. Het boek van Charley is volledig door de spiegelogen van hem geschreven in de vorm gegoten van zijn kattenhersens en uitgesproken in dit hilarische, soms verdrietig, maar altijd eerlijke boek dat gewoon lekker wegleest als een tussendoortje, of als je even in een dip zit. Chickkistschrijfster wil ik mezelf nog niet noemen, houd het op antidipschrijfster, dat houd de moed er lekker in. Mijn boeken zijn zeer variabel in de hoop dat ik een ieder het naar de zin probeer te maken in welke vorm van lezen dan ook. Geniet en voor de lange donkere avonden is een lekker leesboek altijd een geschenk voor eeuwig...

Leny gaat verder en haar 4e boek komt eraan. Dat belooft veel leesplezier!

woensdag, 14 oktober 2009


Liefdesgedicht.nl partner: Bol.com

Bol.com

Bol.com, de winkel van ons allemaal. Kies uit >10 miljoen artikelen. Snel en vanaf 20,- gratis verzonden!

Liefdesgedicht.nl partner: InterDuo Relatiebemiddeling

InterDuo Relatiebemiddeling

Relatiebureau InterDuo relatiebemiddeling is het meest toonaangevende relatiebureau voor Nederlandse en Belgische HBO’ers en academici. InterDuo is erkend door de BER: Branchevereniging Erkende Relatiebureaus.


Liefdesgedicht.nl partner: Books for Singles

Books for Singles

Books for Singles verkoopt geen liefde, geluk of romantiek. Wel is het de gespecialiseerde online bookseller voor boeken over: singles, liefde, relaties, dating en persoonlijke groei. Books for Singles is een initiatief van het erkende relatiebureau InterDuo.

Maak uw keuze

Partners

Gedicht-categoriën

Extra