Masterflirt

Beste vriend,

Afgelopen zaterdag gaf ik een workshop voor een meisjesdispuut. 30 leuke vrouwen van tussen de 20 en de 30. Dat het erg leuk was staat natuurlijk buiten kijf, maar ik wil het hebben over EEN bijzondere vraag die ik kreeg:’ Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn vriend minder braaf wordt, niet altijd doet wat ik vraag en eens boos op me wordt en ruzie met me maakt.’
Alle dames met een relatie (op een na) gingen rechtop zitten... blijkbaar was het een vraag waar meer vrouwen mee zitten.

Ik roep al jaren dat je je eigen leven moet blijven leiden, je eigen beslissingen moet nemen en je niet al te veel aan moet trekken van de meningen van anderen en de dames bevestigden allemaal dat ze zo’n man wilden. Het ons aangeleerde braaf doen wat mamma en de kleuterjuf zeggen blijkt dus inderdaad niet aantrekkelijk. Mannen die gedrag vertonen waarvan ze denken dat vrouwen het waarderen slaan meestal de plank mis. (hoe leuker de vrouw, hoe meer mannen hun best doen lief, braaf en aardig te zijn.)
Dit plaatje vond ik op internet, en het is al humor bedoeld. Er zit echter een kern van waarheid in. Tegelijkertijd is het een waarschuwing... Zoals uit de opmerkingen van het dispuut blijkt houden vrouwen er helemaal niet van als een man alsmaar toegeeft.
als het plaatje niet doorkomt, surf naar http://www.tressugar.com/328169

Hoewel wij mannen er helemaal niet van houden, is het belangrijk dat je af en toe je poot stijf houdt en ruzie maakt en wint. Daarmee laat je zien dat je ballen hebt!

Nu iets heel anders. Twee jaar geleden bracht Meulenhof/de Boekerij onze spiekboekjes uit. Kleine, zakformaat boekjes van 112 pagina’s op zakformaat. (ongeveer 8000 woorden, dat is 1/4 van het MasterFlirt boek. Deze boekjes zitten boordevol tips en tricks voor mannen en vrouwen en zijn een leuk kadootje. Ze kostte 4.95 in de winkel en ik heb het restant opgekocht. In principe om ze te verkopen voor de volle mep aan mijn zakelijke opdrachtgevers, die een leuke gadget willen om weg te geven. Om jullie de kans de geven voor een schijntje wat leuke weggevers op de kop te tikken (eentje houd je er natuurlijk voor jezelf) verkoop ik ze per 12 stuks (zo zitten ze namelijk in het doosje). Maak 11 andere mensen en jezelf blij, nu verkrijgbaar in de winkel voor 24 euro... (dat is dus 60% korting!). MasterFlirt winkel
En nu we dan toch met leuke voorstellen bezig zijn... Deze week kun je voor het laatst het ‘ Remancipeer’ boek bestellen voor de vriendenprijs van 5 bier... daarna ga ik de normale prijs van 24,95 vragen (5 bier is 11 euro)
Remancipeer winkel

Groet en laat je oren niet hangen naar anderen... sta voor wie je bent, wat je wilt en doe de dingen die JIJ belangrijk vindt.

Tijn

maandag, 22 juni 2009


Liefdesgedicht.nl partner: Books for Singles

Books for Singles

Books for Singles verkoopt geen liefde, geluk of romantiek. Wel is het de gespecialiseerde online bookseller voor boeken over: singles, liefde, relaties, dating en persoonlijke groei. Books for Singles is een initiatief van het erkende relatiebureau InterDuo.

Liefdesgedicht.nl partner: Bol.com

Bol.com

Bol.com, de winkel van ons allemaal. Kies uit >10 miljoen artikelen. Snel en vanaf 20,- gratis verzonden!


Liefdesgedicht.nl partner: InterDuo Relatiebemiddeling

InterDuo Relatiebemiddeling

Relatiebureau InterDuo relatiebemiddeling is het meest toonaangevende relatiebureau voor Nederlandse en Belgische HBO’ers en academici. InterDuo is erkend door de BER: Branchevereniging Erkende Relatiebureaus.

Maak uw keuze

Partners

Gedicht-categoriën

Extra