Week van de Poëzie

Week van de Poëzie in Bibliotheek deWitteDame Eindhoven

Thema: de Nacht.

Zondag 5 april zal in dit kader naast een Open Podium, de bundel ‘Oud Zink’ van de oudstadsdichter van Venlo en docent aan het CKE Koos van den Kerkhof worden gepresenteerd.
Tijdens het Open Podium treden op dichters zoals: Maarten Gulden, Eva Libra, Marianne Pepels, Koos van de Kerkhof, Pakize Gorgen, Thea-Gartz Grootjans, de rapper David, Gerard Vromen, Piet van den Boom met een voorpresentatie van zijn bundels: ‘onheil’ en ‘harde woorden’, Pierre Maréchal e.a.
Meedoen? Tijdig aanmelden: 040-2528301 of pmarechal@online.nl

Van maandagavond tot en met donderdagavond tussen 18.30-19.00 uur in volgorde: Maandag: Pierre Maréchal, Angela Polderman; Dinsdag: Willem Adelaar; Woensdag: André van Eynthoeve; Donderdag: De Stadsdichter van Eindhoven Arnoud Rigter.

Presentatie: Pierre Maréchal ; Techniek Nick Brok.

Julia Slenders, aan huis gebonden, viert de Week van de Poëzie mee, doormiddel van haar ‘raamgedichten’. Te lezen op het adres: Heilige Geeststraat 54, Eindhoven.

Vanwege de drukte in de bibliotheek zelf vindt het podium van 5 april op een andere locatie in de bibliotheek plaats dan waar wij gewoonlijk zijn te vinden. Volg de aangegeven route! Ook de presentaties van 6-9 april zijn van locatie verandert en vinden plaats in het Theater van de bibliotheek.

Waar: Bibliotheek deWitteDame Eindhoven (Centrum). De locatie is met openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. In de naaste omgeving zijn parkeergarages te vinden.
Wanneer: Zondag 5 april.
Tijd: 14.30 uur - 16.30 uur (vervolgens van 6-9 april 18.30- 19.00 uur)
Toegang: Gratis.
Contact: pmarechal@online of tel: 040-2528301

Voor de agenda:
• Taal Catwalk Strijp-S een samenwerkingsproject tussen de Stichting Kleurrijke Stad en Poëthement.
• Speciaal voor jongeren (maar niet alleen) en hun talenten. Dit kleinschalige podium doorbreekt het provincialisme van veel Brabantse podia. Wanneer: 26 April in het Klokgebouw van Strijps S. Aanmelden en info bij david@kleurrijkestad.nl

dinsdag, 31 maart 2009


Liefdesgedicht.nl partner: InterDuo Relatiebemiddeling

InterDuo Relatiebemiddeling

Relatiebureau InterDuo relatiebemiddeling is het meest toonaangevende relatiebureau voor Nederlandse en Belgische HBO’ers en academici. InterDuo is erkend door de BER: Branchevereniging Erkende Relatiebureaus.

Liefdesgedicht.nl partner: Books for Singles

Books for Singles

Books for Singles verkoopt geen liefde, geluk of romantiek. Wel is het de gespecialiseerde online bookseller voor boeken over: singles, liefde, relaties, dating en persoonlijke groei. Books for Singles is een initiatief van het erkende relatiebureau InterDuo.


Liefdesgedicht.nl partner: Bol.com

Bol.com

Bol.com, de winkel van ons allemaal. Kies uit >10 miljoen artikelen. Snel en vanaf 20,- gratis verzonden!

Maak uw keuze

Partners

Gedicht-categori�n

Extra