Hoeveel kikkers wil jij nog kussen? 28 maart a.s.

Het liefdesadviesbureau voor Relatieraadsels
Singlecoaching I Relatiecoaching I Relatiebemiddeling
Den Haag I Amsterdam I Oosterhout
www.relatieraadsel.nl

Hoeveel kikkers wil jij nog kussen?
Op zaterdag 28 maart a.s. gaan we tijdens de cursus ‘Zijn mijn wensen wel realistisch’ weer aan de slag met het thema ‘Ik kom de juiste maar niet tegen’. We gaan kijken of jij wel helder voor ogen hebt wat jij zoekt. En of dat mogelijk is of niet. Veel singles zijn zich vaak niet bewust van wat zij zoeken of hebben tegenstijdigheden in hun wensen ten aanzien van hun prins op het witte paard. En als je niet weet wat je zoekt, hoe kun je het dan vinden?
Wil je ook meedoen! De cursus kost € 25,00. Wanneer: 28 maart van 10.00 uur tot 13.00 uur. Locatie: Valkenboslaan 167 in Den Haag.
Aanmelden kan via email: info@relatieraadsel.nl

Relatieraadsel is uitgebreid!
Relatieraadsel is niet meer alleen in Den Haag. Je kunt nu ook terecht in Oosterhout en Amsterdam. Er bleek veel behoefte ook elders in het land voor de luchtige en vrolijke aanpak van Relatieraadsel. Mark uit Oosterhout is een uiterst zorgvuldige, grappige en praktisch ingestelde man. Hij coacht singles en stellen.
Tanja is gespecialiseerd in je prettig voelen als single. Zij heeft een rustige lieve uitstraling en is zeer betrokken bij haar klanten. Zij weet de juiste vragen te stellen. Als je wilt kennismaken met Tanja of Mark of mijzelf natuurlijk, kun je mij mailen: info@relatieraadsel.nl

Wil jij wandelen in Maarn of Oosterhout?
Sylvia en Mark gaan wandelend coachen. De natuur is een prachtige plek om inspiratie op te doen. Je komt los uit je eigen omgeving en al wandelend los je veel van je raadsels op, weet ik uit eigen ervaring. Het is voor singles en voor stellen. Wil jij dat ook eens uitproberen? Sylvia wandelt in Maarn en Mark wandelt in Oosterhout.

Als je geen informatie meer wilt ontvangen van Relatieraadsel kun je mij een reply sturen met daarin vermeld op welk emailadres je deze email hebt ontvangen. Ik zal je dan direct verwijderen uit mijn adressenbestand.

Groetjes,
Sylvia van der Spek
Relatieraadsel
www.relatieraadsel.nl
Tel: 06-22199219

dinsdag, 24 maart 2009


Liefdesgedicht.nl partner: Bol.com

Bol.com

Bol.com, de winkel van ons allemaal. Kies uit >10 miljoen artikelen. Snel en vanaf 20,- gratis verzonden!

Liefdesgedicht.nl partner: Books for Singles

Books for Singles

Books for Singles verkoopt geen liefde, geluk of romantiek. Wel is het de gespecialiseerde online bookseller voor boeken over: singles, liefde, relaties, dating en persoonlijke groei. Books for Singles is een initiatief van het erkende relatiebureau InterDuo.


Liefdesgedicht.nl partner: InterDuo Relatiebemiddeling

InterDuo Relatiebemiddeling

Relatiebureau InterDuo relatiebemiddeling is het meest toonaangevende relatiebureau voor Nederlandse en Belgische HBO’ers en academici. InterDuo is erkend door de BER: Branchevereniging Erkende Relatiebureaus.

Maak uw keuze

Partners

Gedicht-categoriën

Extra