De WitteDame-Poëthement

Beste Poëzieliefhebbers en dichtersvrienden.

Eerder brachten wij een bericht in omloop dat wij op 20 april a.s. een middag rond de dichter Frans Babylon (1924-1968) én zijn Literaire omgeving, zouden organiseren. Om technische redenen kan dit helaas niet doorgaan. Wij hebben besloten het programma
later in het jaar uit te voeren. Daarover krijgt u, uiteraard, van ons bericht. Dichters die menen een interessante bijdrage aan het programma te kunnen leveren, kunnen zich alsnog op het onderstaande adres aanmelden.

De Stichting Kleurrijkestad heeft ons ook dit jaar weer uitgenodigd om Mee te werken aan het Kleurrijkfestival op zaterdag 31 mei a.s. De stichting is in onderhandeling met Café De Groot (optreden in de loop van de middag) en met Café Wilhelmina (optreden in de avond). Zij zijn er nog niet uit maar voor de organisatie van de middag of de avond is het belangrijk dat wij weten wie er mee gaat doen en het aantal dichters! Zodat we een programma kunnen voorstellen en eventueel in kunnen passen. Uiteraard krijgen de personen die zich hebben aangemeld t.z.t. hierover nader bericht.

Uiteraard hebben wij in mei ook een programma op onze vaste locatie (de Bibliotheek
De Witte Dame). De voorbereidingen zijn volop aan de gang. Van belang om te weten is dat de bibliotheek in de periode mei tot en met augustus op zondag dicht is. Onze programma’s zullen in die tijd dus op een door-de-week-se dag plaats vinden.

Om aan de vraag om bekendmaking van de bundels van de diverse auteurs tegemoet
te komen, kunnen de dichters en schrijvers van de publicaties voortaan een of meer
exemplaren voor belangstelenden op een tafel ter inzage neerleggen.

Op de site van de bibliotheek www.obeindhoven.nl onder het kopje Nieuws is een foto-
impressie te zien van zondag 6 april onder Poëthement (De eerste liefde).

Pierre Maréchal
De WitteDame-Poëthement
pmarechal@orange.nl
Tel : 040-2528301

maandag, 14 april 2008


Liefdesgedicht.nl partner: Bol.com

Bol.com

Bol.com, de winkel van ons allemaal. Kies uit >10 miljoen artikelen. Snel en vanaf 20,- gratis verzonden!

Liefdesgedicht.nl partner: Books for Singles

Books for Singles

Books for Singles verkoopt geen liefde, geluk of romantiek. Wel is het de gespecialiseerde online bookseller voor boeken over: singles, liefde, relaties, dating en persoonlijke groei. Books for Singles is een initiatief van het erkende relatiebureau InterDuo.


Liefdesgedicht.nl partner: InterDuo Relatiebemiddeling

InterDuo Relatiebemiddeling

Relatiebureau InterDuo relatiebemiddeling is het meest toonaangevende relatiebureau voor Nederlandse en Belgische HBO’ers en academici. InterDuo is erkend door de BER: Branchevereniging Erkende Relatiebureaus.

Maak uw keuze

Partners

Gedicht-categoriën

Extra