Dichtbundel: Passievruchten van Déna de Roode 'Passieflora'

Met trots melden wij u dat begin mei de eerste exemplaren van Passievruchten, geschreven door Déna de Roode 'Passieflora', van de drukpersen rollen.

In de levenstuin van Déna bloeien prachtige bloemen en de sappigste vruchten. Al dit moois nodigt uit tot het schrijven van gedichten.
Helaas staan er twee verdorde planten. Verder steekt een brandnetel de kop op, bestrijdings-middelen verdelgen hem.
Ze ondervindt aan den lijve dat het gras bij 'de buurvrouw' groener lijkt dan het is…
De krater, geslagen door het ruw wegrukken van haar twee mooiste bloemen, is onpeilbaar diep.

Dit alles staat symbool voor prachtige gebeurtenissen maar ook voor het sterven van Déna's ouders, de strijd tegen borstkanker, relatieperikelen, en het allerergste: het gemis van haar dochters ten gevolge van het PASsyndroom. Allemaal pennenvruchten gegoten in haar bundel Passievruchten.

Déna de Roode ‘Passieflora’ (1963) begint op de basisschool met het schrijven van verhalen. Zo schrijft ze geestdriftig over een denkbeeldige kabouter. Verder maakt ze stukjes voor de schoolkrant.
Na een stop van ongeveer twintig jaar begint ze weer te schrijven. Inspiratie haalt ze uit de wereld om haar heen en uit haar eindeloze fantasie. Regelmatig worden verhalen geplaatst in tijdschriften.
Na de diagnose borstkanker - ze is dan 37 jaar - ontdekt ze de uitlaatklep: het dichten!

Bestellen

Wij kunnen u het ca 118 pagina's tellende Passievruchten aanbieden voor de prijs van € 15,95 (exclusief verzendkosten van € 2,76 p.e.).
Wilt u het boek bestellen? Dat kan. Binnen onze webwinkel van www.freemusketeers.nl is er een speciale pagina voor. Daar wijst alles zich vanzelf: Déna de Roode - Passievruchten -. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben, voegen we uw bestelling toe aan onze lijst. Op het moment dat Passievruchten van de drukpersen komt, sturen we u uw exemplaar toe. Ook kunt u de bundel bestellen via uw boekhandel.

Passievruchten, Déna de Roode 'Passieflora' - ISBN 978-90-484-0106-2
vaste prijs € 15,95
verzendkosten per exemplaar € 2,76 (NL) € 3,88 (EU)

.
dinsdag, 1 april 2008


Liefdesgedicht.nl partner: Books for Singles

Books for Singles

Books for Singles verkoopt geen liefde, geluk of romantiek. Wel is het de gespecialiseerde online bookseller voor boeken over: singles, liefde, relaties, dating en persoonlijke groei. Books for Singles is een initiatief van het erkende relatiebureau InterDuo.

Liefdesgedicht.nl partner: InterDuo Relatiebemiddeling

InterDuo Relatiebemiddeling

Relatiebureau InterDuo relatiebemiddeling is het meest toonaangevende relatiebureau voor Nederlandse en Belgische HBO’ers en academici. InterDuo is erkend door de BER: Branchevereniging Erkende Relatiebureaus.


Liefdesgedicht.nl partner: Bol.com

Bol.com

Bol.com, de winkel van ons allemaal. Kies uit >10 miljoen artikelen. Snel en vanaf 20,- gratis verzonden!

Maak uw keuze

Partners

Gedicht-categoriën

Extra