Nieuwe InterDuo workshop

Een levenslange liefdevolle relatie is voor velen een groot ideaal. Zoals vaak met grote idealen is dit niet voor iedereen weggelegd. Een relatie die door scheiding of overlijden wordt verbroken is veelal uiterst pijnlijk. De ervaring hiermee is vaak beperkt of geheel afwezig. Op school leren we niet hoe we een ’gebroken hart’ moeten helen.

In twee fases gaat u samen met anderen de weg van het herstel bewandelen. De workshop is ontwikkeld door relatiebureau InterDuo Relatiebemiddeling en GO (Centrum voor Groei en Ontwikkeling).

De trainingen vinden plaats in Nijkerk. Het thema van de eerste fase is het loslaten van het verleden. De tweede fase heeft als thema: het omarmen van de toekomst. De door deze workshop verkregen inzichten geven een solide fundament voor een toekomstige duurzame relatie.

Als u geïnteresseerd bent, kunt u een folder met verdere informatie aanvragen.

Verliesverwerking in 2 x 2 daagsen op 18 en 19 februari, en 11 en 12 maart 2009 in Nijkerk.

dinsdag, 23 december 2008


Liefdesgedicht.nl partner: InterDuo Relatiebemiddeling

InterDuo Relatiebemiddeling

Relatiebureau InterDuo relatiebemiddeling is het meest toonaangevende relatiebureau voor Nederlandse en Belgische HBO’ers en academici. InterDuo is erkend door de BER: Branchevereniging Erkende Relatiebureaus.

Liefdesgedicht.nl partner: Bol.com

Bol.com

Bol.com, de winkel van ons allemaal. Kies uit >10 miljoen artikelen. Snel en vanaf 20,- gratis verzonden!


Liefdesgedicht.nl partner: Books for Singles

Books for Singles

Books for Singles verkoopt geen liefde, geluk of romantiek. Wel is het de gespecialiseerde online bookseller voor boeken over: singles, liefde, relaties, dating en persoonlijke groei. Books for Singles is een initiatief van het erkende relatiebureau InterDuo.

Maak uw keuze

Partners

Gedicht-categoriën

Extra