Originele Kerstcadeaus

Books for Singles verkoopt geen liefde, geluk of romantiek. Wel is het de gespecialiseerde online bookseller voor boeken over: singles, liefde, relaties, dating en persoonlijke groei. Wereldwijd speuren wij naar de beste boeken die op dit gebied verschijnen. Boeken die kunnen bijdragen aan een gelukkig single bestaan of een liefdevolle en hartstochtelijke relatie. Beschouw ze als zaden voor geluk, liefde en persoonlijke groei. Geregeld presenteren wij nieuwe boeken. U bent altijd welkom om ze te komen bekijken. Staat een boek dat uw interesse heeft er niet bij. Kijk dan even in onze zoekmachine onderaan de homepage. De kans is heel groot dat dit boek online is te bestellen bij Books for Singles.
Kortom ideale (kerst)cadeaus!

woensdag, 10 december 2008


Liefdesgedicht.nl partner: Books for Singles

Books for Singles

Books for Singles verkoopt geen liefde, geluk of romantiek. Wel is het de gespecialiseerde online bookseller voor boeken over: singles, liefde, relaties, dating en persoonlijke groei. Books for Singles is een initiatief van het erkende relatiebureau InterDuo.

Liefdesgedicht.nl partner: Bol.com

Bol.com

Bol.com, de winkel van ons allemaal. Kies uit >10 miljoen artikelen. Snel en vanaf 20,- gratis verzonden!


Liefdesgedicht.nl partner: InterDuo Relatiebemiddeling

InterDuo Relatiebemiddeling

Relatiebureau InterDuo relatiebemiddeling is het meest toonaangevende relatiebureau voor Nederlandse en Belgische HBO’ers en academici. InterDuo is erkend door de BER: Branchevereniging Erkende Relatiebureaus.

Maak uw keuze

Partners

Gedicht-categoriën

Extra