Nieuw: Kookbeleving

De ideale manier om al je vrienden van Liefdesgedicht.nl te ontmoeten tijdens een culinair avontuur.

 In samenwerking met www.kookbeleving.nl organiseert Liefdesgedicht.nl nú bijzondere kookworkshops. Je hoeft geen culinair wonder te zijn om te kunnen deelnemen, want twee koks onthullen je alle kookgeheimen. Interesse in lekker eten, drinken en gezelligheid vormen wel een pré!

Het voorjaar en de zomer staan voor de deur… In de komende periode dan ook workshops in het teken heerlijke zonnige gerechten:

We beginnen de workshop tijdens de 'inloop' met een hapje en een drankje. Een hapje om alvast een beetje in de sfeer van het thema te komen met daarbij een glaasje wijn of frisdrank. We leggen uit wat we tijdens de workshop gaan doen. De introductie zal kort zijn want alle recepturen staan op papier en krijg je na afloop mee naar huis. Vervolgens gaan we anderhalf uur aan de slag (beetje afhankelijk van wat we gaan maken). Heb je zin in een glaasje tussendoor... neem gerust... het staat er voor. Na de bereiding gaan we aan tafel. Natuurlijk besteden we aandacht aan de presentatie van wat er gemaakt is. Het wordt genieten van wat we met én voor elkaar gemaakt hebben.

Een workshop die om 18.00 uur begint, heeft een inloop met een glaasje en een hapje tot 18.30 uur. Na de uitleg gaan we aan de slag. Als er gegeten is kan er nog een afsluitend drankje genuttigd worden en sluiten we af om ongeveer 23.00 uur.
Tijdens de workshop kunnen onze gasten zich op het koken en eten concentreren ... de afwas ... wordt voor u gedaan!

Locatie: De Genestetlaan 7, 3818 GW, Amersfoort (probleemloos parkeren vlak bij de A28, bij de bevestiging ontvangt u een routebeschrijving voor auto/openbaar vervoer).

Prijs: Euro 49,50 all in: voor workshop, diner, alle drankjes waaronder wijnen.

Opgeven: als bezoeker van Liefdesgedicht.nl hebt je een streepje voor. Bij voorkeur dan ook aanmelden per mail via kookbeleving@liefdesgedicht.nl (met je naam, adres, telefoonnummer en e-mail plus gewenste datum); evt. tel. 033 – 470.28.10. U ontvangt bij definitieve plaatsing een bevestiging per mail.

dinsdag, 12 februari 2008


Liefdesgedicht.nl partner: Bol.com

Bol.com

Bol.com, de winkel van ons allemaal. Kies uit >10 miljoen artikelen. Snel en vanaf 20,- gratis verzonden!

Liefdesgedicht.nl partner: InterDuo Relatiebemiddeling

InterDuo Relatiebemiddeling

Relatiebureau InterDuo relatiebemiddeling is het meest toonaangevende relatiebureau voor Nederlandse en Belgische HBO’ers en academici. InterDuo is erkend door de BER: Branchevereniging Erkende Relatiebureaus.


Liefdesgedicht.nl partner: Books for Singles

Books for Singles

Books for Singles verkoopt geen liefde, geluk of romantiek. Wel is het de gespecialiseerde online bookseller voor boeken over: singles, liefde, relaties, dating en persoonlijke groei. Books for Singles is een initiatief van het erkende relatiebureau InterDuo.

Maak uw keuze

Partners

Gedicht-categoriën

Extra