Literatuur Stimuleringsprijs

De Stichting Literatuur Stimuleringsprijs Eindhoven organiseert dit jaar de 2e editie van de gelijknamige tweejaarlijkse literatuurprijs. Met deze literatuurprijs en de activiteiten er omheen wil de organisatie beginnende schrijvers een platform bieden om hun talenten te ontdekken en te verbeteren. Dit gebeurt door het inzetten van een website met relevante informatie en door samen te werken met organisatoren van workshops, cursussen en andere activiteiten rond ‘schrijven’. Het uiteindelijke doel van de stichting is zich in te zetten voor het bevorderen van het (literaire) schrijverschap in Eindhoven.

De prijsuitreiking vindt plaats op 11 november in het Auditorium van de TU/e. Nieuw is dit jaar de keuze voor afzonderlijke prijzen in de categorieën proza en poëzie. De jury van de Literatuur Stimuleringsprijs 2008 staat onder voorzitterschap van de schrijver en literatuurkenner Martin Ros.

Thema van deze tweede Stimuleringsprijs is: ‘Eindhoven … Licht!’. De organisatie van de prijs en het gekozen thema worden nader toegelicht tijdens een: startbijeenkomst op 1 juli in het Centrum Kunstlicht in de Kunst !

Wij nodigen u graag uit tot het bijwonen van deze sfeervolle literaire avond, waarvan het programma als volgt is samengesteld:

U bent van harte uitgenodigd.

Wilt u een plaats reserveren dan kunt u zich vooraf aanmelden via: ajvermeer@onsbrabantnet.nl.

De entree van deze avond is gratis.

vrijdag, 20 juni 2008


Liefdesgedicht.nl partner: Books for Singles

Books for Singles

Books for Singles verkoopt geen liefde, geluk of romantiek. Wel is het de gespecialiseerde online bookseller voor boeken over: singles, liefde, relaties, dating en persoonlijke groei. Books for Singles is een initiatief van het erkende relatiebureau InterDuo.

Liefdesgedicht.nl partner: InterDuo Relatiebemiddeling

InterDuo Relatiebemiddeling

Relatiebureau InterDuo relatiebemiddeling is het meest toonaangevende relatiebureau voor Nederlandse en Belgische HBO’ers en academici. InterDuo is erkend door de BER: Branchevereniging Erkende Relatiebureaus.


Liefdesgedicht.nl partner: Bol.com

Bol.com

Bol.com, de winkel van ons allemaal. Kies uit >10 miljoen artikelen. Snel en vanaf 20,- gratis verzonden!

Maak uw keuze

Partners

Gedicht-categoriën

Extra