In de 'Spotlight' d.m.v. Credits

Liefdesgedicht.nl introduceert Credits. Credits geven je de mogelijkheid om gedichten uit de vergetelheid te halen. Wil je een oud gedicht weer prominent op de homepage, helemaal bovenaan geplaatst in de betreffende gedicht-categorie of op alle webpagina's in de TOP-5, log dan in of registreer. Ga vervolgens naar 'Plaats je gedichten in de spotlight', selecteer een gedicht en plaats omhoog d.m.v. 7 Credits. Heb je onvoldoende Credits, ga dan naar 'Credits toevoegen'. Vervolgens kun je met 10 Credits jouw eigen Credit-voorraad opwaarderen.

Voor de prijs van ongeveer een postzegel, plaats je jouw gedicht omhoog. Je laat ruim 20.000 gedichten achter je en je staat weer op nummer één!

Dat je Spotlight-Gedicht hierdoor zeer kansrijk wordt in de lopende en toekomstige verkiezingen zal duidelijk zijn.

vrijdag, 22 februari 2008


Liefdesgedicht.nl partner: InterDuo Relatiebemiddeling

InterDuo Relatiebemiddeling

Relatiebureau InterDuo relatiebemiddeling is het meest toonaangevende relatiebureau voor Nederlandse en Belgische HBOers en academici. InterDuo is erkend door de BER: Branchevereniging Erkende Relatiebureaus.

Liefdesgedicht.nl partner: Books for Singles

Books for Singles

Books for Singles verkoopt geen liefde, geluk of romantiek. Wel is het de gespecialiseerde online bookseller voor boeken over: singles, liefde, relaties, dating en persoonlijke groei. Books for Singles is een initiatief van het erkende relatiebureau InterDuo.


Liefdesgedicht.nl partner: Bol.com

Bol.com

Bol.com, de winkel van ons allemaal. Kies uit >10 miljoen artikelen. Snel en vanaf 20,- gratis verzonden!

Maak uw keuze

Partners

Gedicht-categori�n

Extra