Anne Keijzer

Columnist Anne Keijzer

Anne Keijzer debuteerde in 2009 met de roman‘Harthonger: leven en dood van een liefde’. Aan de Universiteit Maastricht studeerde zij af op het leesgedrag in Limburg. Daar ontdekte ze de liefde voor het schrijven. Ze werkt(e) als bibliothecaris, docent, redacteur, columnist en recensent. Schrijven is meer dan drijfveer en passie: het maakt haar gelukkig. Al meer dan twintig jaar woont ze met man en kinderen in Maastricht.

Harthonger is een intense, bijna alles verschroeiende liefdesgeschiedenis vol intriges, verlangen en verraad. De roman gaat over liefde, dood, ziekte, jaloezie, bedrog, woede, wraak, schuld, scheiding, verdriet, geluk, seks en afscheid. Kortom: over het leven zelf.

Als Stella bij toeval ontdekt dat haar jeugdliefde Sel is overleden, gaat er een schok door haar heen. Wat is er met hem gebeurd? En waarom weet zij nu pas dat hij dood is? Als in een film flitsen de sleutelmomenten van hun gepassioneerde verhouding door haar hoofd. Met een kind aan de borst en twee aan haar rok zet ze alles op alles om de antwoorden te vinden. Zo doet ze niet alleen een gruwelijke ontdekking, maar komen ook verrassende kanten van haar ex aan het licht.

Harthonger kan besteld worden via Books for Singles.

 Harthonger


Datum Columns Anne Keijzer
15-12-10 ROMANTIEK OP EEN CRUISESCHIP
01-07-10 Liefdesverdriet
01-04-10 Harthonger of het verlangen naar liefde
11-02-10 Valentijn of carnaval?


Liefdesgedicht.nl partner: Bol.com

Bol.com

Bol.com, de winkel van ons allemaal. Kies uit >10 miljoen artikelen. Snel en vanaf 20,- gratis verzonden!

Liefdesgedicht.nl partner: Books for Singles

Books for Singles

Books for Singles verkoopt geen liefde, geluk of romantiek. Wel is het de gespecialiseerde online bookseller voor boeken over: singles, liefde, relaties, dating en persoonlijke groei. Books for Singles is een initiatief van het erkende relatiebureau InterDuo.


Liefdesgedicht.nl partner: InterDuo Relatiebemiddeling

InterDuo Relatiebemiddeling

Relatiebureau InterDuo relatiebemiddeling is het meest toonaangevende relatiebureau voor Nederlandse en Belgische HBO’ers en academici. InterDuo is erkend door de BER: Branchevereniging Erkende Relatiebureaus.

Maak uw keuze

Partners

Gedicht-categoriën

Extra