Lucie Vriesema

Columnist Lucie Vriesema

Lucie Vriesema werd op 9 maart 1978 geboren te Groningen. Ze verhuisde op haar 25ste naar Amsterdam, met als doel rijk en beroemd te worden. Ze startte haar eigen bedrijf in Health Coaching en richtte toneelvereniging Hof van Eden op. Lucie kwam tot de ontdekking dat avonturen beleven haar grootste drijfveer was en had all jaren de vurige droom om te emigreren naar een warm land met perspectief.

Door een NL20 date kwam ze haar Braziliaan tegen. Hij wilde aanvankelijk persé in Amsterdam blijven wonen, waardoor Lucie haar Expeditie MAN* bijna moest voortzetten. Tot hij plotsklaps remigratiekriebels kreeg.

Op 6 april 2011 stapte Lucie, samen met hond Koosje in het vliegtuig, op weg naar nieuw avontuur. ´Het is dan wel 10.000 km verderop, heel anders zou het niet zijn, had zij zich zo voorgenomen. Vergeet het maar! De cultuur, de taal, de mensen, de gewoonten, de artsen, de honden, tv, radio, de dagen, de weken, de maanden, álles was volstrekt anders.

Ideaal, want nu had ze onophoudelijk stof voor haar columns!

* Expeditie MAN (2009: de debuutroman van Lucie Vriesema)


Datum Columns Lucie Vriesema
20-10-11 Tot uw dienst in São Paulo
15-08-10 Soa-hypochondrie
01-05-10 SuperZelfstandigOnafhankelijk
15-03-10 Lege plek
18-02-10 Wachten
15-01-10 Vogelvrij
21-12-09 Vissen


Liefdesgedicht.nl partner: Bol.com

Bol.com

Bol.com, de winkel van ons allemaal. Kies uit >10 miljoen artikelen. Snel en vanaf 20,- gratis verzonden!

Liefdesgedicht.nl partner: Books for Singles

Books for Singles

Books for Singles verkoopt geen liefde, geluk of romantiek. Wel is het de gespecialiseerde online bookseller voor boeken over: singles, liefde, relaties, dating en persoonlijke groei. Books for Singles is een initiatief van het erkende relatiebureau InterDuo.


Liefdesgedicht.nl partner: InterDuo Relatiebemiddeling

InterDuo Relatiebemiddeling

Relatiebureau InterDuo relatiebemiddeling is het meest toonaangevende relatiebureau voor Nederlandse en Belgische HBO’ers en academici. InterDuo is erkend door de BER: Branchevereniging Erkende Relatiebureaus.

Maak uw keuze

Partners

Gedicht-categoriën

Extra