Onopvallend en sjofel: vergeet het maar…

Sent Wierda

Columnist Sent Wierda

Het goed functioneren in de maatschappij vertoont opvallend veel overeenkomst met het goed functioneren in een relatie. Iemand die in een bedrijf werkt en er onopvallend en sjofel uitziet, zal nooit carrière kunnen maken. Iemand die single is en er onopvallend en sjofel uitziet, zal nooit de droomdate krijgen. Een voorbeeld uit het bedrijfsleven toont dit aan. The Wall Street Journal schrijft in september 2011 over een Amerikaanse vrouw die anno 2004 als manager bij een bedrijf werkt en er onopvallend en sjofel uitziet: zij loopt op sneakers, heeft ‘fout haar’ en maakt zich nauwelijks op. In deze verschijning zal zij nooit carrière kunnen maken. In 2005 ondergaat ze een metamorfose nadat ze de workshop ‘Power of Image’ heeft bijgewoond. Haar paardenstaart verandert in een modern kapsel, haar spijkerbroek en T-shirt maken plaats voor een fraaie pantalon met bijbehorend jasje, ze draagt een kleurrijk halssnoer en gebruikt wat meer make-up dan voorheen. Ze oogt als een topvrouw en dat is ze nu ook: Janie Sharritt is vice-president van Sara Lee Corporation (o.a. Douwe Egberts). Ook in Nederland bestaan workshops die iets dergelijks kunnen bewerkstelligen. Voor singles zijn er bijvoorbeeld de workshops Hoe laat je zien wie je bent, InsideOut Advies en Stralend Daten, die worden verzorgd door Géa van der Thiel. Zie www.senseforimage.nl Sent Wierda ©

donderdag, 15 december 2011Liefdesgedicht.nl partner: Bol.com

Bol.com

Bol.com, de winkel van ons allemaal. Kies uit >10 miljoen artikelen. Snel en vanaf 20,- gratis verzonden!

Liefdesgedicht.nl partner: InterDuo Relatiebemiddeling

InterDuo Relatiebemiddeling

Relatiebureau InterDuo relatiebemiddeling is het meest toonaangevende relatiebureau voor Nederlandse en Belgische HBO’ers en academici. InterDuo is erkend door de BER: Branchevereniging Erkende Relatiebureaus.


Liefdesgedicht.nl partner: Books for Singles

Books for Singles

Books for Singles verkoopt geen liefde, geluk of romantiek. Wel is het de gespecialiseerde online bookseller voor boeken over: singles, liefde, relaties, dating en persoonlijke groei. Books for Singles is een initiatief van het erkende relatiebureau InterDuo.

Maak uw keuze

Partners

Gedicht-categori�n

Extra