EVEN OPRUIMEN

Leny Jansen

Columnist Leny Jansen

"Hé lieverd je laptop loopt bijna vol!'waarschuwde mijn geliefde vrouw die weet wat een digibeet ik ben in deze. Ik gooi er van alles op en zij gaat eens in de 14 dagen achter Beppie mijn Leppie zitten om te ruimen met de mededeling: "Je kunt weer knippen en plakken hoor!"
Nou ben ik een verwoed amateurfotograafje die alles knipt wat ze ziet, in alles zit bij mij een verhaal of gedicht, de meest gekke en of rare foto's daar haal ik wel iets moois uit. Althans dat probeer ik, dus mijn vergaarbak met foto's waren niet aan te slepen, ruimen met die hap, of mappen maken en daarna even op de externe schijf of je gewone pc opslaan, voordat de hele boel vastloopt.

Heb ik het nog niet gehad over mijn honderden spellen die ik er op heb staan en regelmatig mijn hersens even laat werken op de spellen, geen schietgedoe, lekker drie D dingen, Mario3d, bubbles, scrablle enzovoort. Och als kleine kids maar zoet zijn,
Het is een eindeloos gedoe nu om al die foto;s in mappen te doen.
Map van charley-Map van Claudy- Map van de bossen-Map vandee hemel- Map van vrienden en familie- Map diverse items ( die is wel erg veel hoor)
Voorlopig ben ik al over de helft en morgen weer een dag, wat een kolereklus is dat zeg. Er is natuurlijk een optie voor, of geen foto's meer nemen en steeds via Google foto's naar binnen halen, maar dat vind ik niet zo erg origineel omdat ik veel eigen foto's heb en die lekker kan bewerken, of inderdaad alles op mijn pc en met een sticky dan even de foto die ik nodig heb opzoeken...Keus genoeg dus. Nu tijd om te eten en mezelf verwennen met een avondje tv kijken, of het tot mij doordringt is een tweede want er is niets zo dooddoenerig tegenwoordig als een avondje tv.....Mits je de goede programma;s kunt vinden, die zijn tegenwoordig alleen tegenwoorid op Discovery of Nathional Geograpic..We blijven tevreden...
Maar nu ben ik het even zat en vlucht naar de andere kant van de kamer, hoop dat vrouwlief mij niet tot de orde roept, omdat ik van nature nogal laks ben, eens ergens mee beginnen en dan maar wachten tot de zin er weer is om door te gaan. Maar nu moet het wel anders loopt direct Beppie vast.....Ben ik verder van huis.

vrijdag, 24 juni 2011Liefdesgedicht.nl partner: Books for Singles

Books for Singles

Books for Singles verkoopt geen liefde, geluk of romantiek. Wel is het de gespecialiseerde online bookseller voor boeken over: singles, liefde, relaties, dating en persoonlijke groei. Books for Singles is een initiatief van het erkende relatiebureau InterDuo.

Liefdesgedicht.nl partner: Bol.com

Bol.com

Bol.com, de winkel van ons allemaal. Kies uit >10 miljoen artikelen. Snel en vanaf 20,- gratis verzonden!


Liefdesgedicht.nl partner: InterDuo Relatiebemiddeling

InterDuo Relatiebemiddeling

Relatiebureau InterDuo relatiebemiddeling is het meest toonaangevende relatiebureau voor Nederlandse en Belgische HBOers en academici. InterDuo is erkend door de BER: Branchevereniging Erkende Relatiebureaus.

Maak uw keuze

Partners

Gedicht-categori�n

Extra