ALS JE HET EVEN NIET WEET... (6)

Leny Jansen

Columnist Leny Jansen

Alle gebeden ten spijt moet ik toch de strijd aangaan met borstkanker, de linkerborst wil niet meer meedoen met het gezondheidsplan dat ik tot mijn dood had willen uitvoeren, doch gelukkig heeft vrouwlief niets, dat is dan een mazzel. Maandag heb ik een gesprek met de oncoloog en donderdag met de narcotiseur, dus tussen vandaag en drie weken gaan ze hakketakken in de borst en die erwt eruithalen. De punctie heb ik al gehad en bloed is al afgenomen, longfoto's al gemaakt. Dus nu even door de dagen heenfietsen en jullie gewoon effe lekker vervelen met allerlei onzin.

Het is niet eerlijk, ik heb al eens kanker gehad, maar mijn halve familie ( wat heet, bijna dé hele familie) is overleden aan kanker, wie denk ik wel dat ik ben? Ik ben Leny en ik houd mijn hoofd rechtop en bedenk dat er meerdere mensen ziek en nog erger zijn. Dus zoals Wim Zonneveld al zong in de film van Willem Parel "NIET ZEUREN LENA!!!!!!!!!!

Voor een ieder die mij alle liefs toewenste en alle sterkte ik houd jullie op de hoogte, of anders vrouwlief. Ik geef toe dat ik bang ben, ook omdat ik nog een vrouw heb die mij nodig heeft en de lamme die de blinde helpt. Laten we gewoon lekker doorbloggen, onzin uitkramen, gekheid maken, vandaag heb ik genoeg tranen gehuild samen met mijn vrouw, vandaag heb ik even in het hart van mijn zusje en mijn broer en mijn moeder kunnen kijken toen zij ook al die onderzoeken hebben ondergaan.

maandag, 31 januari 2011Liefdesgedicht.nl partner: Books for Singles

Books for Singles

Books for Singles verkoopt geen liefde, geluk of romantiek. Wel is het de gespecialiseerde online bookseller voor boeken over: singles, liefde, relaties, dating en persoonlijke groei. Books for Singles is een initiatief van het erkende relatiebureau InterDuo.

Liefdesgedicht.nl partner: Bol.com

Bol.com

Bol.com, de winkel van ons allemaal. Kies uit >10 miljoen artikelen. Snel en vanaf 20,- gratis verzonden!


Liefdesgedicht.nl partner: InterDuo Relatiebemiddeling

InterDuo Relatiebemiddeling

Relatiebureau InterDuo relatiebemiddeling is het meest toonaangevende relatiebureau voor Nederlandse en Belgische HBOers en academici. InterDuo is erkend door de BER: Branchevereniging Erkende Relatiebureaus.

Maak uw keuze

Partners

Gedicht-categori�n

Extra