Sluipmoordenaar (4)

Leny Jansen

Columnist Leny Jansen

Door het gezellige kerstbericht dat ik mocht ontvangen van de witjasserij die altijd maar weer voor ons klaar staan en het feit dat ik emotioneel een blogje erover had geschreven dat ook ik het slachtoffer ben geworden van die sluipmoordenaar, wil ik jullie allemaal toch even bedanken voor al die lieve reacties die ik kreeg. Via de mail, de Hyves en al die andere blogs, hartverwarmend. De keren dat ik op mijn sodemieter kreeg van iemand die in hetzelfde schuitje meevaart en die ik toen de oren goed heb mogen uitwassen nam op een liefdevolle manier wraak, waarvoor mijn dank. Ik zal naar je luisteren Akela, want je hebt gelijk.

Morgen hoor ik de dag van de operatie en dan die 28 bestralingen, als mijn premie er nog niet uit is, ga ik gelijk door voor de chemo aangezien ik toch bezig ben krijg ik een genonderzoek omdat die sluipschutter meer dan de helft mijn familie statistisch uitgemoord heeft.

Ondanks het feit dat ik naar boven riep dat ik het niet eerlijk van God vond kan ik mijzelf beter afvragen ( iets dat ik altijd zeg trouwens) “Waarom?” Nee ik zei tegen mezelf”Waarom ik ook niet?”

Mijn vrouw en ik danken al die lieve lezeres/essen die haar en mij een hart onder de riem hebben gestoken. Wij hebben nog een nicht en die is natuurlijk ook de weg even kwijt. Wij zijn er voor haar. En ze is voorlopig niet van mij af.

Jullie ook niet trouwens. Het doet mij goed dat ik las dat onze Rachel weer in het land der levenden beland was, het deed mij goed om Mel te horen en dat het goed met onze kanjer gaat en het zou mij goed doen als we allemaal gewoon lekker het draadje weer oppakken en doorgaan met ademhalen. Ik kan toch niets anders doen dan mijn leven in handen geven van vreemdelingen die de helpers van God zijn, hoop alleen dat ze wel goed luisteren naar hun baas.

Rest mij even te melden dat ik morgen pas meer weet over de snijdatum en dan is de spanning nog niet geweken, aangezien ik na de operatie pas na 5 dagen te horen krijg of die cellen aan de wandel zijn gegaan of dat de poortwachter ( zo heet de baas in de okselwand) die galbakkies hebben tegengehouden. Laten we gewoon aannemen dat ik wakker wordt met een maatje minder in de hangmat, bh genoemd.
Verder wens ik u allen een gezond en gelukkige kerst toe en voor een week later een gelukkig en natuurlijk nog gezonder Nieuwjaar.
Mijn vrouw heeft ook nog een fijne verrassing , die moet Kerstdag retour met haar net ingezette nieuwe prothese ( heup) foutje van de fabriek, het titanium kan t.z.t. loslaten, gevolg dat die rotzooi in de bloedbaan komt. Ja en zo gaan we vrolijk verder, ik wat, zij natuurlijk ook wat. Er zijn van de 120 patiënten die deze nieuwe heup hebben gekregen al meer dan 7 opnieuw geopereerd. Het enige wat wij samen kunnen doen is elkanders hand vasthouden, in lachen uitbarsten en doorgaan met ademhalen en gewoon denken dat er zwaardere gevallen dan wij zijn. Neemt niet weg dat ik er niet echt blij mee ben…Wie wel???
We hebben nog een lange weg te gaan, maar gelukkig loop ik niet alleen,
Alle liefs van ons voor hen die zo lief en spontaan reageerde, onze dank is welgemeend en brengt ons de warmte die in deze koude dagen mensen zo nodig hebben.

zaterdag, 29 januari 2011Liefdesgedicht.nl partner: InterDuo Relatiebemiddeling

InterDuo Relatiebemiddeling

Relatiebureau InterDuo relatiebemiddeling is het meest toonaangevende relatiebureau voor Nederlandse en Belgische HBOers en academici. InterDuo is erkend door de BER: Branchevereniging Erkende Relatiebureaus.

Liefdesgedicht.nl partner: Books for Singles

Books for Singles

Books for Singles verkoopt geen liefde, geluk of romantiek. Wel is het de gespecialiseerde online bookseller voor boeken over: singles, liefde, relaties, dating en persoonlijke groei. Books for Singles is een initiatief van het erkende relatiebureau InterDuo.


Liefdesgedicht.nl partner: Bol.com

Bol.com

Bol.com, de winkel van ons allemaal. Kies uit >10 miljoen artikelen. Snel en vanaf 20,- gratis verzonden!

Maak uw keuze

Partners

Gedicht-categori�n

Extra