syrine marsaoui

syrine marsaoui
Profiel
Auteur:syrine marsaoui
Geslacht:Vrouw
Leeftijd:26 jaar
Sterrenbeeld:Vissen
Aangemeld:18-08-05
Laatst online:?
Aantal gedichten:7
Aantal verhalen:0
Aantal profielhits:1196
Website:?

Nadat ik mijn vorige liefde liet gaan ben ik er mee opgehouden hiermee verder te gaan denken niet meer verliefd te kunnen worden.. afgesproken en mezelf iets kunnen beloven totdat ik jou zag, op een doordeweekse dag zo vrolijk, zoveel humor, straling zat er vast in jou zoiets als hij heb ik van kunnen dromen ik d8: mijn wens is uitgekomen het was alsof we voorbestemd waren voor elkaar al zag ik het niet in je ogen dit gevoel is niet gelogen dagen heb ik over jou zitten denken denkend mijn geluk te kunnen uitgeven een gevoel van binnen was te diep om het jou te kunnen vertellen maar stiekem liet ik het wel even merken en ondertussen was jij zachtjes je pijn aan het verwerken dagen vlogen er voorbij, maar jij deed er niet eens de moeite voor om even te kunnen zijn bij mij! want inderdaad het ware korte dagen en ik telde ze telkens af zodat ik mezelf niet hoefde te haten want het liefst was ik nu heel dicht bij jou, even voelen dat ik niet verloren ben gegaan en even me tranen tellen achter de stille oceaan.


Datum Gedichten Beoordeling  
20-08-05 Mijn Mooie Jongen 5,26  
20-08-05 Diep gekwetst. 5,62 Daler
19-08-05 Afscheid nemen 5,30  
19-08-05 Een mo0iee heringering.. 5,27  
19-08-05 Mooie Liefde 5,88  
19-08-05 Liefde Overwint Alles 5,39  
18-08-05 Liefde overwint alles 6,28 Daler

Liefdesgedicht.nl partner: Books for Singles

Books for Singles

Books for Singles verkoopt geen liefde, geluk of romantiek. Wel is het de gespecialiseerde online bookseller voor boeken over: singles, liefde, relaties, dating en persoonlijke groei. Books for Singles is een initiatief van het erkende relatiebureau InterDuo.

Liefdesgedicht.nl partner: Bol.com

Bol.com

Bol.com, de winkel van ons allemaal. Kies uit >10 miljoen artikelen. Snel en vanaf 20,- gratis verzonden!


Liefdesgedicht.nl partner: InterDuo Relatiebemiddeling

InterDuo Relatiebemiddeling

Relatiebureau InterDuo relatiebemiddeling is het meest toonaangevende relatiebureau voor Nederlandse en Belgische HBO’ers en academici. InterDuo is erkend door de BER: Branchevereniging Erkende Relatiebureaus.

Maak uw keuze

Partners

Gedicht-categoriën

Extra